Xetra-Gold (4GLD) går inte att köpa på Nordnet
Sök:

Xetra-Gold (4GLD) går inte att köpa på Nordnet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Per

ställde för sedan frågan: Xetra-Gold (4GLD) går inte att köpa på Nordnet

Hej

Jag försökte precis köpa Xetra-Gold (4GLD) på nordnet, och får då felmeddelandet att det inte finns något KID dokument.  Någon som vet när detta förväntas fungera igen?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det är lite olika beroende på det olika fonderna och när de inkommer med rätt dokumentation till Nordnet. GZUR fungerar nu igen efter att inte ha fungerat ett par dagar i förra veckan. Trist tyvärr.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej

  Var i kontakt med Nordnet angående Xetra-Gold (4GLD) häromdagen och frågade om de visste när den saknade dokumentationen (KID på svenska) skulle komma. De svarade att de fått svar från Deutsche Börse de inte har några planer på att tillhandahålla ett KID på svenska i dagsläget. Alltså kommer 4GLD inte att kunna handlas tillsvidare.

  Kanske är det dax att ersätta 4GLD med något annat i Rikatillsammans-portföljen?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Richard
 2. Vit pil

  Ja, absolut. Har i den senaste uppdateringen använt mig av ETFS Physical Swiss Gold (GZUR) och ETFS Physical Gold (VZLD)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jan Bolmeson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-02-11 klockan 19:20 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.