Xetra-Gold (4GLD) vs råvarupriset på guld
Sök:

Xetra-Gold (4GLD) vs råvarupriset på guld

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Henrik

ställde för sedan frågan: Xetra-Gold (4GLD) vs råvarupriset på guld

Varför utvecklas Xetra-Gold betydligt sämre än råvarupriset på guld? Vid en snabb jämförelse med kurvan för spotpriset ($US/oz) verkar Xetra-Gold ligga närmare 2% sämre (både vid uppgång och nedgång).

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Har du tagit hänsyn till utvecklingen mellan $ och € samt avgiften?

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hur ser det ut för WisdomTree Physical Swiss Gold och Amundi Physical Gold ETC ?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Willy
 2. Vit pil

  Euro stiger mycket. WisdomTree Physical Swiss Gold o euro stiger lite sedan jag sålde 28 feb.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  MLT

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-05 klockan 21:25 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂