Xetra Gold ETC
Sök:

Xetra Gold ETC

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Per

ställde för sedan frågan: Xetra Gold ETC

Hej!

Tack för en bra podd. Jag har efter visst övervägande tillslut givit mig in i guldbrnschen. Som en del i att balansera portföljen investerade jag i början av året i den guldfond/ETC man rekommenderat i flera avsnitt, Xetra Gold ETC. Jag har sedan mil investering noterat att guldpriset stigit över 20 % men min investering ligger -1%. Hur kommer detta sig? Valutaeffekt?

Med vänlig hälsning, Per

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

På Nordnet som haft Xetra Gold under en längre tid, kan du se en graf hur det utvecklat sig i år, jämför det med när du investerade. Det har ju gått ner på sistone, så det beror på när du investerade.

Sedan kan du titta på din transaktionshistorik, kolla inköpskurs mot dagens, jämför Eurokursen vid inköp med dagens, då du handlat i Euro.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-23 klockan 13:58 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.