Xetra gold nordnet
Sök:

Xetra gold nordnet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Gertrud

ställde för sedan frågan: Xetra gold nordnet

Hej

jag har gjort en ombalansering av min globala barnportfölj på Nordnet. Det är en tjänstepension. Jag får inte köpa Xetra Gold, trots att jag blivit godkänd på frågorna. Systemet säger att jag inte kan handla med Xetra gold med min typ av depå. Tidigare har jag haft Pacific precious..

Känns lite synd att missa guldet, då det har gått bra under året.

Ska jag behålla Pacific precious eller finns det något annat alternativ för min typ av depå?

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

WisdomTree Physical Swiss Gold

Amundi Physical Gold ETC

Mvh Willy

 

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Gertrud!

Tror tyvärr det är så att via en tjänstepension så får man endast handla aktier och fonder, så tyvärr funkar det inte att handla Xetra Gold.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej,

Jag har samma problem som Gertrud. Min fundering är om Erik Strands AuAg SilverBullet skulle vara en passande ersättare för guldet? Vad är era tankar om det?

Mvh/Henrik

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Inget jag skulle vilja ersätta en guldfond med.
  Ser den endast som ett komplement.

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Willy

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-14 klockan 06:48 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂