Xrp / crypto
Sök:

Xrp / crypto

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jesper j johansson

ställde för sedan frågan: Xrp / crypto

Tjena har en del investerat i XRP som är skapad av Ripple, min fundering är om du skulle kunna prata lite om andra cryptos som tex XRP. Skulle vara super intressant att höra, har hört dig prata om bitcoin men det är ju bara en av många bra idéer

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Vet inte om du sett det inlägget, så tänkte länka till Jans tankar om krypto.

Krypto-valutor och mina tankar om dem

Bitcoin: vad är grejen och är det en bubbla eller inte?

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-28 klockan 14:23 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.