Zombieguld o silvermynt
Sök:

Zombieguld o silvermynt

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Goran B

ställde för sedan frågan: Zombieguld o silvermynt

Såg något kul på Tavex häromveckan som jag genast döpte till Zombieguld:) En femtiograms guldtacka uppdelad i engramsbitar, uppenbarligen ämnad för den annalkande apokalypsen:) Något dyrare grampris än hela tackor men oerhört mycket mer användbar om skiten träffar fläkten. Tänkte köpa på mig en sådan tacka och dessutom 50 silvermynt. Vad tror ni om det som zombie/ryss/trump/sd-försäkring?

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag personligen har aldrig förstått de här med domedags/armageddon scenariorna. Om de nu skulle hända så skulle guld vara de sista jag bytte till mig. Vet inte hur de är med er andra?

Jag hade mycket hellre haft bytesvaror likt nödförnödenheter med livslängd på +20år och vattenreningspumpar (katadyn vario) eller vattenreningstabletter tex.

Har du dessa grejer tror jag du kan byta till dig i princip allt. En vattenreningspump är då förmodligen mer värt än valfri villa i Sverige.

Däremot tror jag guld är en bra investering för att säkra mot inflation och eventuella börskrascher. Men för zombieattacken så är de nog sämre :)

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-14 klockan 07:55 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.