Fredagsmys(?): Dokumentären PUSH nu på SVT Play

Nu kan du se filmen som vi pratade om i avsnitt #117

Fredagsmys(?): Dokumentären PUSH nu på SVT Play

Här kommer en kort headsup inför helgen att dokumentären PUSH av filmaren Fredrik Gertten som vi intervjuade i avsnitt #117 nu finns på SVT Play. Den handlar om hur bostäder blev investeringar, hur unga blir chanslösa på bostadsmarknaden och kapitalfonder inte är som de fastighetsägare man tror. Jag själv var faktiskt lite chockad efteråt.

Se gärna dokumentären PUSH på SVT Play, vår intervju med Fredrik och du får väldigt gärna hojta till med vad du tog med dig. ? Nedan följer länken till avsnittet med Fredrik:

Ha en trevlig helg och så ses vi på söndag. Då är det dags för ”Inre framgångsfaktorerna del 4” som ett avbrott mot de senaste veckorna väldigt ekonomi-nördiga avsnittet med allt från portföljer, fonder, korrelationer och allt som hör därtill.

Hälsningar,
Jan

Kommentar, fråga eller fundering? Skriv gärna!

Fyll i dina uppgifter för att kommentera. E-postadressen publiceras ej.

Gravatar ikon för användaren

14 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Är lite ensidigt, om någon flyttar in i en ny renoverad lägenhet så blir ju hans gamla boende ledigt?
  Det blir ju inte mindre antal bostäder för att man rustar upp dem????

  Svara
  1
  Gravatar för användaren
  Gsson
 2. Har inte med videon att göra men har en tanke. Nu när vi får en mer högerregering framöver, kan man då spekulera att det kommer gå bättre för Sverige fonder? Om en demokrat i USA får makten, så kan dom höja skatten lite som leder till mindre avkastning?

  Är det fel att tänka såhär? Jag förstår att vad som helst kan hända. Personligen har jag 0% Sverige, och därför har denna tanke fått mig att bli mer intresserad i Sverige.

  Svara
  0
  Gravatar för användaren
  David N
  1. Vi har inte tillräckligt stor politisk spridning i praktiken att det skulle göra någon större skillnad skulle jag säga. Killgissar förstås.

   Hur menar du att vi nu kommer få en mer högerinriktad regering menar du? Finns, mig veterligen, få tecken på att något annat än nyval med ett drastiskt annorlunda resultat skulle rucka på den här avslagna mellanmjölken.

   Svara
   0
   Gravatar för användaren
   Olof

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök