Gör dina räkningar billigare = Coop MedMera + Betalo

Tjäna poäng på att betala dina fakturor via Coop och Betalo

För ett par veckor sedan skrev jag en artikel om de bästa bank- och kreditkorten. Flera läsare hörde av sig om en grym kombo som jag själv faktiskt inte visste om och som gör att man kan tjäna pengar på att betala sina räkningar.

Läs kommentarna i det här inlägget. Sedan en tid tillbaka fungerar inte det här på samma sätt.

Så här skrev läsaren Daniel till mig:

Angående artikeln bästa kreditkortet 2015 så tycker jag att du kan ta bort SAS Eurobonus och lägga till Coop med mera mer.

Jag har använt supreme card sen 2007 men skaffade tidigare i år Coop med mera mer som ger betydligt mer eurobonuspoäng om det är vad man vill ha mot Sas egna kort. Handlar du med SASkortet så får du 6000 eurobonuspoäng om du handlar för 60 000kr / år, Med Coop kortet så får du 10 000 poäng. Och största fördelen med coopkortet är att du även får bonus om du betalar dina räkningar via www.betalo.se

Det gör att jag kommer upp i riktigt höga bonuspoäng. (hade en räkning på 50 000kr i bokningsavgift för ny lägenhet) och fick då direkt poäng motsvarande 500kr ( i vissa fall värda mer beroende på vad jag väljer i deras poängshop). Som du minns så hade även supreme card under en kort period att du kunde betala räkningarna med kortet utan avgift.

Dessutom är det ingen valutaväxlingsavgift med kortet, bra försäkringar som ingår

Ett år utan årsavgift, sen 249:- / år.

https://www.coop.se/Betalkort-och-bank/Vara-betal–och-kreditkort/MedMera-Mer/

Jag själv har inte testat det här men flera läsare har oberoende av varandra tipsat om det här.

Relaterade artiklar

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök