Hellre rik och lycklig än fattig och olycklig
Sök:

Hellre rik och lycklig än fattig och olycklig

Erbjudande om föreläsningen med Klas Hallberg om rikedom, tid, pengar och energi i Stockholm

Hellre rik och lycklig än fattig och olycklig

”Hellre rik och lycklig än fattig och olycklig” är namnet på den nya föreläsningen som Balansekonomi håller tillsammans med en av Sveriges absolut bästa föreläsare och underhållare Klas Hallberg.

Det är ingen hemlighet att jag rekommenderar alla att besöka Balansekonomis föreläsningar med Charlie Söderberg som hålls runt om i landet (Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge, Uppsala, Gävle m.fl.). Det var på den föreläsningen som till stor del öppnade upp min värld för passiva inkomster, ekonomisk frihet, sparande och inte minst rikedom i form av frihet, tid och energi. Den handlar om tips på hur du kan börja din plan för ett rikare liv och är ett schysst sätt att kicka igång hösten.

Dock, om du har varit på föreläsningen med Charlie, och har turen att bo i Stockholm (trodde aldrig jag skulle skriva det… ;-)) så skulle jag rekommendera att boka en plats på den nya föreläsningen med Klas Hallberg. Han håller sin egen föreläsning på samma tema och har döpt den till ”Hellre rik och lycklig än fattig och olycklig” som enligt mig måste vara årets bästa namn på en föreläsning. Jag själv ska försöka närvara på en av dem i höst och jag ser mycket fram emot det.

Använd samma länk (annonslänk), men välj ett av de datum som Klas håller sin föreläsning som är den 28/9, 6/10 eller den 13/10. Bor du utanför Stockholm, välj en av Charlies föreläsningar istället och så hoppas vi på att Klas gör en Sverige-turné. :-)

För tydlighetens skull: jag jobbar på Balansekonomi och år således part i målet, erbjudandet är även sponsrat till dig som läser bloggen.

PS. Om du vill ha ett smakprov på Klas föreläsning, så är nedan ett av mina favoritklipp med Klas där han pratar om flygsäkerhet. För mig som också föreläser så är det extra roligt eftersom jag har varit med om precis samma sak… DS.

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.