Hur tjänar man mer pengar inom 24h?
Sök:

Hur tjänar man mer pengar inom 24h?

...

I och med mitt deltagande i Christopher Howards utbildningsprogram har jag fått en personlig coach som jag ska jobba med i 12 månader. Jag bad specifikt om en coach som inte skulle vara imponerad av mig eller mina meriter och det fick jag verkligen. Coachen jag jobbar med är ungefär lika gammal som jag, pratar sex språk, är dollarmiljonär, har arbetat som diplomat i FN, arbetar med de allra rikaste i världen och coachar som en kul grej vid sidan. En kul grej var att jag frågade honom om hans närmaste mål, det var att skaffa sig ett privatjet – för som han själv uttryckte – ”I spend ridiculos amount of time at airports”… :)

Jag önskade till universum häromveckan att spela ett större spel och det har jag verkligen fått i alla områden nu. I hans värld tyckte han att jag tjänar alldeles för lite pengar, hans kommentar var kort och gott:

No money, no funny

Hans första läxa som jag har till den 29:e juni är att komma upp med förslag på hur man kan tjäna mer pengar inom 24 timmar. Det är en både rolig och inspirerande lek och framförallt utmanande – därför ber jag om din hjälp.Vad kan man göra för att tjäna mer pengar inom 24h?

Kommentera

Endast en kommentar till denna artikel:

 1. Vit pil

  Hej,

  Finns tråden kvar under annan länk, eller är hela forumet nere? Vore spännande att se vad folk kom på :)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jesper

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.