Inbjudan till Cashflow 101-spelomgång den 14:e december 10-14
Sök:

Inbjudan till Cashflow 101-spelomgång den 14:e december 10-14

Inbjudan till Cashflow 101-spelomgång den 14:e december 10-14

Cashflow 101 är spelet som på ett enkelt, roligt och inspirerande sätt ökar din ekonomiska kompetens – särskilt i dessa tider av finanskris. Till skillnad mot monopol och motsvarande spel, spelar vi alla här med varandra istället för mot varandra, samtidigt som spelet ger oss insikter om både ekonomi, sitt eget beteende och strategier som ter sig fungera och inte fungera.

Ta därför denna möjligheten att tillsammans med oss andra, pröva på att leka leken att ta sig ut ur livets ”ekonomiska ekorrhjul” för att uppleva sin dröm tack vare ekonomisk frihet. Jag garanterar att du kommer att få minst en insikt som du kommer att kunna applicera, med framgång, i ditt liv utanför spelplanen. Googla gärna ”Cashflow 101” för mer info om spelet.

Spelcoacher som kan spelet på sina fem fingrar kommer att vara tillgängliga, så det spelar ingen roll vilken kunskap om ekonomi du har. Spelet är en illustration av ditt beteende i verkligheten och handlar därför lika mycket om att uppmärksamma dig på ditt eget beteende. Du som har spelat 101 kan utmana dig själv med 202:an som vi också har. Ta gärna med dig din respektive eller dina vänner för en roligt och upplevelsebaserat lärotillfälle tillsammans med många andra spännande människor! :-)

Praktisk information:
Datum: Söndagen den 14:e december
Tid: 10.00 till ca 1400
Plats: Beroende på hur många deltagare vi blir, förmodligen mitt kontor i Fosie.
OSA: Lördagen den 13:e december madwax@rikatillsammans.se

Pris: 100 SEK per person i självkostnadspris (fika + lokal + spelhyra)
Mycket välkommen!

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.