Intervju i Sveriges Radio Plånboken om boken
Sök:

Intervju i Sveriges Radio Plånboken om boken

Kompetens och självkänsla lika viktigt som sparande...

Den här artikeln publicerades 2017-02-01 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Jag som är privatekonominörd har ju alltid gillat alla program som handlar om ekonomi. De är ju inte så många. Plånboken på Sveriges Radio är ju en klassiker och idag fick jag vara med för första gången för att prata om boken.

Här nedan kan du lyssna på hela intervjun:

Boken finns tillgänglig i de flesta bokhandlar, både på nätet i verkligheten.

Relaterade artiklar


Den här artikeln publicerades 2017-02-01 klockan 15:18 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Spara till barn.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

4 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Har du i din bok eller här på bloggen utvecklat varför att spara hela barnbidraget till sitt barn är ”för mycket” som både du och Charlie ger uttryck för i intervjun?

  Jag skulle vilja förstå varför ni är av den åsikten.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Christian Dingwell
 2. Vit pil

  Jättebra avsnitt! Kan du tipsa om några andra program om ekonomi förutom plånboken? :)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  E
  1. Vit pil

   Jag gillar ju många andra poddar även om jag inte har möjligheten att följa alla. Typ Sparpodden, PrataPengar och Fondpodden. :)

   0
   Gravatar ikon för användaren
   Jan Bolmeson

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.