Intervjuad i P4 Östergötland om att pruta på bolånen

Tips för dig som ska förhandla om räntan med banken

I förrgår blev jag uppringd av Sveriges Radio P4 som ville att jag skulle ge några tips om hur man förhandlar med banken, tack vare att de hade hittat följande två artiklar som jag skrivit om just det ämnet.

Igår, blev jag för första gången på länge, riktigt, riktigt nervös. Min första intervju i media på ”riktigt”. Som tur var kunde jag prata med Charlie först som gav mig lite tips från coachen – framförallt om att 5 minuter kommer att kännas som 50 sekunder, vilket det mycket riktigt gjorde, samt hur man förbereder sig med vad man vill säga. Läste i någon medieträningsbok – när en journalist ställer en fråga – svara inte på frågan du får, utan svara på frågan du önskade att du fick. :-)

I alla fall, intervjun finns ute i 30 dagar på SR:s webbplats som du når genom länken nedan. Om du inte får länken att fungera så finns den i P4 Östergötlandsarkiv, för den 18.e februari kl 12.30 – 13.00 och min intervju börjar ungefär 7 minuter in.

Artikeln på Sveriges Radios hemsida finns här:

Relaterade artiklar

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök