Intervjuad i P4 Östergötland om att pruta på bolånen
Sök:

Intervjuad i P4 Östergötland om att pruta på bolånen

Tips för dig som ska förhandla om räntan med banken

Den här artikeln publicerades 2011-02-19 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

I förrgår blev jag uppringd av Sveriges Radio P4 som ville att jag skulle ge några tips om hur man förhandlar med banken, tack vare att de hade hittat följande två artiklar som jag skrivit om just det ämnet.

Igår, blev jag för första gången på länge, riktigt, riktigt nervös. Min första intervju i media på ”riktigt”. Som tur var kunde jag prata med Charlie först som gav mig lite tips från coachen – framförallt om att 5 minuter kommer att kännas som 50 sekunder, vilket det mycket riktigt gjorde, samt hur man förbereder sig med vad man vill säga. Läste i någon medieträningsbok – när en journalist ställer en fråga – svara inte på frågan du får, utan svara på frågan du önskade att du fick. :-)

I alla fall, intervjun finns ute i 30 dagar på SR:s webbplats som du når genom länken nedan. Om du inte får länken att fungera så finns den i P4 Östergötlandsarkiv, för den 18.e februari kl 12.30 – 13.00 och min intervju börjar ungefär 7 minuter in.

Artikeln på Sveriges Radios hemsida finns här:

Relaterade artiklar


Den här artikeln publicerades 2011-02-19 klockan 08:58 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Intervju i media, Så blir du rik.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.