Gästar Morgonpasset i P3
Sök:

Gästar Morgonpasset i P3

Deltar i Sveriges Radio kl. 09:00 imorgon lördag den 8 juli...

Gästar Morgonpasset i P3

Jag har precis kommit hem från veckan i Kenya med många upplevelser. Ville dock kort dela med mig att jag är gäst i Morgonpasset i P3 på Sveriges Radio imorgon lördag 8 juli kl. 09:00.

Här är klippet med mig, Sara och Arantxa. Jag börjar ca 25:07 in i klippet (utan musik på P3s hemsida) eller 1:01:45 i klippet med musik nedan.

Det är alltid svårt att utvärdera sig själv, så du får gärna ge mig lite feedback på vad du tyckte om intervjun. Tack på förhand! :-)

 


Den här artikeln publicerades 2017-07-07 klockan 20:52 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Intervju i media.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

7 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Kommer du att fortsätta köpa träd i Better Globe, även efter att du läst årsredovisningen?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Philip Andersson
  1. Vit pil

   Ja, det kommer jag. Jag kommer inom kort skriva några artiklar om mina erfarenhet från resan häromveckan. Måste kort säga att det ser mycket bättre ut än någonsin. Men återkommer snart!

   0
   Gravatar ikon för användaren
   Jan Bolmeson
 2. Vit pil

  Håller med om att det var ett bra inslag i P3 och bra kanal för att få fler unga intresserade av området ekonomi/investeringar/uppskjuten belöning!

  En sak som jag kände starkt när jag lyssnade var att jag gärna hade velat ha fler exempel på hållbara och etiska investeringar än bara Better Globe. Dels för att jag redan investerat i Better Globe och dels för att jag med ljus och lykta letar efter bra råd om att investera i hållbara och etiska fonder till pensionen. Jag vet att Svanen-märkningen har kommit men hittar än så länge ingen bra databas för att urskilja Svanen-märkta fonder från andra. Dessutom finns det många andra sätt att ”märka” en fond som hållbar/etiskt och det är svårt att få en bra överblick känner jag. Om du ville skriva en artikel på ämnet så vore det förstås till stor hjälp, alternativt ge dina bästa tips som kommentar på mitt inlägg.

  Tror detta är något som kommer intressera ungdomar att engagera sig mer i sin ekonomi och som du själv sa, att investera hållbart är ett viktigt sätt att göra skillnad och våra pengar formar framtiden. Toppenbra sagt, men hur ska man då investera på bästa sätt? :)

  Tack på förhand!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Rebecca
 3. Vit pil

  Skulle säga att du kommer in vid 1:01:50, eller länka in versionen utan musik :)
  Intervjuarna: Bättre än väntat, verkligen. Klarade att förhålla sig till riskkapitalister, pensionssystemet, ”brutto eller netto”, sin egen konsumtion, inflation, sparande, investeringar. Fick faktiskt känslan att du fick dem intresserade av ämnet.
  Better Globe i Kenya: Träd är bra, men sett någon reviderad årsredovisning än?
  Du: Som alltid en lysande pedagog som på ett enkelt och tydligt sätt förmedlar budskap. Blir levande med personliga exempel och anekdoter från din egen historik.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  ESE
  1. Vit pil

   Tack för feedbacken! Tydligen kunde man inte länka till versionen utan musik på deras hemsida. Nu har jag uppdaterat artikeln i alla fall. :-)

   Ja, jag håller med om att de var superproffsiga, de verkar ha sjukt roligt på jobbet måste jag säga. Det var länge sedan som jag skrattade så gott där mellan och ja, de var genuint intresserade eftersom vi pratade även i pauserna.

   Ja, faktiskt, har fått med mig en reviderad årsredovisning hem. Nästan det jag är mest nöjd över och har fått en bra förklaring till varför de inte har velat släppa den tidigare och fortfarande inte kommer vilja göra den publik. Men man kan skriva på ett sekretessavtal och komma och se den antingen hos mig i Malmö, Stockholm eller så kommer jag ha med den när jag reser runt så att man kan kolla på den.

   Tack för att du tog dig tiden att kommentera, jag uppskattar det verkligen.

   0
   Gravatar ikon för användaren
   Jan Bolmeson
 4. Vit pil

  Bra, ditt budskap gick väl fram :)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Marcus

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.