Lag #12: Lagen om att ditt värde ligger i ditt bidrag
Sök:

Lag #12: Lagen om att ditt värde ligger i ditt bidrag

Lag #12: Lagen om att ditt värde ligger i ditt bidrag
Den här artikeln publicerades 2008-10-28 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Den tolfte lagen i Swanson’s ”Unwritten rules of management” handlar om att chefen har anställt dig för att han eller hon tror att du kommer att bidra till gruppen. Det är därför ytterst viktigt att du inte är blyg, vågar tala för dig och promotar dina idéer och tankar.

Don’t be timid: speak up, express yourself and promote your ideas.

If you evaluate yourself from the perspective of your manager, you will see that you are valued most for your contributions. It is not bragging to express youreself and your ideas vigorously – so long as you are prepared to support your ideas with logic and facts.

Be your own champion. Some managers invite discussion to see where your ”head” is on a matter.


Den här artikeln publicerades 2008-10-28 klockan 06:13 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Övrigt och off-topic, Personlig utveckling.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

2 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Tja!

  När kommer nästa del i manualen???

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jonas