Frågor och svar om privatekonomi – vecka 30, 2017

Mina tankar kring några av de läsarfrågor som kommit in på bloggen

Denna veckans frågor och svar handlar om allt från ekonomisk jämställdhet, pension, hur man startar ett bolag om man inte har pengar, försäljning och annat relaterat till privatekonomi.

Precis som vanligt gör jag och Caroline ett urval från de frågor som kommit in på bloggen i ”Frågor och svar”-kategorin och som går att svara på i ett samtal. Jag har legat lite efter i att svara på frågorna, men de senaste dagarna har jag granskat och svarat på över 120 st frågor. Jag tycker främst två saker är väldigt roligt – det ena är att det har kommit in nästan 500 frågor och att många av dem har besvarats av andra läsare och ibland till och med bättre än vad jag hade kunnat göra. Tack!

Du kan som vanligt även lyssna på mitt och Carolines samtal som podd via SoundCloud eller din egen podd-läsare.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/335512691″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök