Boka din plats på Livsplan-kickoffen 2020/2021
Sök:

Boka din plats på Livsplan-kickoffen 2020/2021

Ett tillfälle att stanna upp och designa din en konkret Livsplan med det som är viktigt för dig

Vad kul att du är intresserad av en kickoff tillsammans med mig och Moa Diseborn. Syftet med kickoffen är att ge dig en möjlighet att stanna upp i livet och fundera på vad som är viktigt, hur du skulle vilja ha ditt/ert liv, få en möjlighet att undersöka och prata om ”djupa” saker, designa nästa steg i livet eller bara höja det till nästa nivå. 

På många sätt och vis handlar det om att vi vill ge dig/er samma verktyg, stöd, struktur och trygghet som vi har hjälpt finansiella rådgivare och deras förmögna klienter i Sverige och utomlands med i många år. Enda skillnaden är att då kostar det som lägst 50 000 kr, är färre timmar och utan möjlighet att träffa andra likasinnade personer i samma situation. Det här vårt sätt att göra det mer tillgängligt, göra det bättre och framförallt göra det tillsammans.

Efter kickoffen kommer du ha:

 • En konkret och handfast Livsplan på papper med fokus på en ekonomisk plan
 • En kompass bestående av dina värderingar, intentioner och egenskaper för att ta bättre och mer grundade beslut i livet
 • En förståelse för du kan börja optimera olika resurser i livet i linje med dig själv
 • Påbörjat matchningen mellan de mjuka värdena, pengarna & ekonomin samt vardagen
 • Skapat och modellerat en ekonomiska plan (ej fokus på själva investeringar, det görs här)
 • Få inspiration, mod och struktur för att nå det som du önskar
 • Få nya perspektiv och sätta ord på sådant som man tänkt men inte kunnat uttrycka
 • Få en konkret koppling mellan pengar och livet som t.ex. ”Hur syns det i ditt kontoutdrag att generositet är viktigt för dig?”

Man kan nästan se det som att man gör en tågresa genom livet. Tåget behöver resurser för att kunna köra (t.ex. pengar). Men det räcker ju inte att det tuffar på, men vill att det ska tuffa på i rätt riktning så att man kommer till de hållplatser som man faktiskt vill stanna vid. Många av oss har ju ibland upplevt att vi har hamnat vid en fel hållplats i livet. Därför behöver man ju också en karta så att man vet att man är på rätt spår och att det dessutom blir en bekväm resa och man får se och uppleva det som man vill.

Livsplanen blir således ett konkret dokument som du kommer att ha, följa upp och uppdatera med jämna mellanrum för att se att du är på spår. Det bästa av allt är att eftersom varken jag eller Moa har det här som huvudsaklig sysselsättning så ser vi till att vi blir överflödiga i samband med kickoffen. Ungefär som alla duktiga rådgivare borde jobba – mot att ge sig själva sparken. 🙂

Praktisk information om kickoffen

Nedan följer två förslag på utbildningsdatum och konkret information:

 • Livsplanskickoff 2020 – Fredag 21 aug – Lördag 22 aug 2020 (frivillig middag torsdag kväll)
 • Livsplanskickoff 2021 – Fredag 15 jan 2021 – Lördag 16 jan 2021 (frivillig middag torsdag kväll)
 • Tid: Vi börjar 09.00 på fredag och slutar lördag kl. 17.00-ish.
 • Plats: Centralt i Stockholm (2020 är det på Hilton Slussen)
 • Pris: 9 200 kr inkl. moms per person.
 • I priset ingår förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch båda dagarna.

Vi kommer även ge tips på var man kan bo om man behöver resa in till Stockholm eller vill bo på hotellet. På utbildningen kommer vi båda (Jan och Moa) delta båda dagarna vilket innebär att det finns många möjligheter till att ställa frågor, diskutera och få hjälp, stöd och coaching.

Om du har frågor, kontakta oss på janATrikatillsammans.se

Varmt välkommen!
Jan Bolmeson och Moa Diseborn

Detaljerad information om tillfället
Välj ett tillfälle i listan för att visa mer information.
Datum:
Välj ett tillfälle för att få praktisk info nedan.
Tid:
Plats:
Pris:
Mat/Fika:
Kort info:
Övrig info:
Dubbelkolla att din e-postadress ovan är rätt, all kommunikation kommer ske via mejl.Har du frågor, kommentarer eller funderingar?

Du får gärna kontakta oss om du har några frågor kring eventet via mejl på event@rikatillsammans.se. Är det generella frågor eller kommentarer som du tror fler kan ha glädje av, kommentera gärna nedan. Hoppas att vi ses på ett av tillfällena ovan!

Jan och Caroline