Boka din plats på Livsplan-kickoffen 2020/2021
Sök:

Boka din plats på Livsplan-kickoffen 2020/2021

Ett tillfälle att stanna upp och designa din en konkret Livsplan med det som är viktigt för dig

Vad kul att du är intresserad av en kickoff tillsammans med mig och Moa Diseborn. Syftet med kickoffen är att ge dig en möjlighet att stanna upp i livet och fundera på vad som är viktigt, hur du skulle vilja ha ditt/ert liv, få en möjlighet att undersöka och prata om ”djupa” saker, designa nästa steg i livet eller bara höja det till nästa nivå. 

På många sätt och vis handlar det om att vi vill ge dig/er samma verktyg, stöd, struktur och trygghet som vi har hjälpt finansiella rådgivare och deras förmögna klienter i Sverige och utomlands med i många år. Enda skillnaden är att då kostar det som lägst 50 000 kr, är färre timmar och utan möjlighet att träffa andra likasinnade personer i samma situation. Det här vårt sätt att göra det mer tillgängligt, göra det bättre och framförallt göra det tillsammans.

Tanken är att du efter kickoffen bl.a. ska ha:

 • En bättre förståelse för vad som är viktigt på riktigt för dig/er
 • Påbörjat matchningen mellan de mjuka värdena, pengarna & ekonomin samt vardagen.
 • Sett över att din ekonomiska strategi och plan stödjer det som är viktigt 
 • Påbörjat en konkret Livsplan för ditt liv på samma sätt som ett företag har en affärsplan.

Den här Livsplanen är sedan ett konkret dokument som du ska kunna ha, följa upp och uppdatera med jämna mellanrum för att se att du är på spår. Tanken är även med kickoffen att:

 • Få inspiration, mod och struktur för att nå det som du önskar
 • Få nya perspektiv och sätta ord på sådant som man tänkt men inte kunnat uttrycka
 • Få en konkret koppling mellan pengar och livet som t.ex. ”Hur syns det i ditt kontoutdrag att generositet är viktigt för dig?”

På utbildningen kommer vi båda (Jan och Moa) delta båda dagarna vilket innebär att det finns många möjligheter till att ställa frågor, diskutera och få hjälp, stöd och coaching.

Praktisk information om kickoffen

Nedan följer två förslag på utbildningsdatum och konkret information:

 • Livsplanskickoff 2020 – Torsdag 20 aug – Lördag 22 aug 2020
 • Livsplanskickoff 2021 – Torsdag 14 jan 2021 – Lördag 16 jan 2021
 • Tid: Vi börjar med middag på torsdag kl. 18.00-ish och slutar på lördag kl. 17.00-ish. Fredagen kör vi från morgon till sen kväll.
 • Plats: Centralt i Stockholm
 • Pris: 9 200 kr inkl. moms per person. Då ingår även middagarna på fredag och torsdag kväll och de digitala tillfällena innan själva träffen.

Av erfarenhet vet vi dock att det är bäst om man köper dricka till middagen själv, så det ingår inte. Däremot ingår ett par digitala aktiviteter innan själva träffen så att vi kan komma igång springande och alla är på ungefär samma nivå. Vi kommer även ge tips på var man kan bo om man behöver resa in till Stockholm eller vill bo på hotellet.

Om du har frågor, kontakta gärna Moa på (moaATmolodi.se).

Varmt välkommen!
Jan Bolmeson och Moa Diseborn

Detaljerad information om tillfället
Välj ett tillfälle i listan för att visa mer information.
Datum:
Välj ett tillfälle för att få praktisk info nedan.
Tid:
Plats:
Pris:
Mat/Fika:
Kort info:
Övrig info:
Dubbelkolla att din e-postadress ovan är rätt, all kommunikation kommer ske via mejl.Har du frågor, kommentarer eller funderingar?

Du får gärna kontakta oss om du har några frågor kring eventet via mejl på event@rikatillsammans.se. Är det generella frågor eller kommentarer som du tror fler kan ha glädje av, kommentera gärna nedan. Hoppas att vi ses på ett av tillfällena ovan!

Jan och Caroline