Long time, no see – livet är dock fantastiskt!

Long time, no see – livet är dock fantastiskt!

Det var enormt länge sedan jag skrev ett inlägg här på bloggen – till och med så pass lång tid sedan att det har blivit ett dåligt samvete – men det är lika bra att ta tjuren vid hornen. Det finns många anledningar till att jag inte prioriterat att skriva på bloggen och först och främst handlar det om att jag har prioriterat andra projekt i mitt liv. Jag tänkte med det här inlägget dela med mig lite av resultat som jag är stolt över det här året – eftersom det snart börjar vara dags att göra bokslut för det.

Sedan är min plan att verkligen göra ett omtag till nästa år och verkligen skriva mer, eftersom det är ändå bloggen som på en nivå är ett projekt som jag vill lägga ner mer energi på eftersom jag får så fantastiskt mycket fin feedback från er/dig som läser det.

Några av höjdpunkterna och de olika projekten som jag har investerat tid och energi i 2011

Freja – det går ju naturligtvis inte skriva något om höjdpunkter, utan att nämna Freja min lilla dotter som ganska precis har fyllt 10 månader. Det har varit en häftig tid, framförallt för att det händer så mycket hela tiden och för att jag har hur många möjligheter att lära av henne.

Det som är spännande med små barn som hon är att de är totalt orädda – de gör precis det som faller dem in, har ingen rädsla kring att misslyckas, har inte lärt sig en massa normer och överenskommelser om vad som är möjligt/inte möjligt, lämpligt/inte lämpligt, rätt/fel, sant/falskt etc. Från att ta sitt första stapplande krypsteg, så 7 dagar senare kryper hon runt i lägenheten som att hon aldrig har gjort något annat.

Tänk vad som skulle vara möjligt om man hade mer av det i sig? : )

Balansekonomi – I början av året satte jag mig tillsammans med mina kollegor i Balansekonomi och pratade om att verkligen bygga företaget på allvar och trampa på gaspedalen för att se vad som hände. Det har redan gett fantastiska resultat, vi har under 7 månader inspirerat, träffat och arbetar med mer än dubbelt så många människor som under 2010.

Vi har hållit seminarier på en fullsatt Oscarsteater i Stockholm med över 1.000 personer, i måndags höll jag själv en timmes föreläsning tillsammans med Charlie på Skandiateatern för över 600 personer (läskigt som tusan : ). Jag har haft heldagsutbildningar tillsammans med 80 personer på Nalen där vi har pratat om ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi.

Caroline – det har varit ett stort år även för min fru Caroline, som inte bara också har varit hemma med Freja, men som dessutom avslutade, försvarade och lämnade in sin avhandling på Lunds Universitet och nu således är disputerad doktor. Kul!

Det innebär ju också att det är en del som har pågått de senaste 5 åren som har kommit till vägs ände. Det gamla skapar dock en öppning för det nya och det skall bli spännande att se vad som kommer av det och vad Caroline väljer att gå efter de kommande åren. Oavsett vad det blir, så vet jag att det kommer att bli en häftig resa.

Livet är verkligen en gåva

Jag känner mig verkligen lyckligt lottad – samtidigt som jag vet att det är inget som sker i mitt liv av sig självt – och mitt liv är verkligen väldigt nära där jag vill att det skall vara. Hade precis en konversation med de andra medlemmarna i min MasterMind grupp där är väldigt lite saker som skulle vara annorlunda i mitt liv om jag hade 10 miljoner eller 100 miljoner på banken.

Jag är verkligen tacksam. Tack! Tack, tack. : )

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök