Lysande analys av Volvo och Industrivärden
Sök:

Lysande analys av Volvo och Industrivärden

I dessa dagar av finanskris håller jag som bäst att lägga upp strategin för mitt intåg på börsen under nästa vecka. För en gångs skull ska jag nästan tacka Swedbank som drar ut på min ansökan om placeringskredit vilket gjorde att jag inte låg lång i marknaden idag när börsen återupprepade den svarta fredagen från 1929.

En av aktierna jag håller på att titta på är både Volvo och Industrivärden. Jag var inne på bloggen ”Life of a Stockman” som har en lysande blogg och analys – i många fall betydligt bättre än s.k. proffsanalytikers. Läs gärna Cristoffers inlägg här…

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.