Lysande analys av Volvo och Industrivärden
Sök:

Lysande analys av Volvo och Industrivärden

I dessa dagar av finanskris håller jag som bäst att lägga upp strategin för mitt intåg på börsen under nästa vecka. För en gångs skull ska jag nästan tacka Swedbank som drar ut på min ansökan om placeringskredit vilket gjorde att jag inte låg lång i marknaden idag när börsen återupprepade den svarta fredagen från 1929.

En av aktierna jag håller på att titta på är både Volvo och Industrivärden. Jag var inne på bloggen ”Life of a Stockman” som har en lysande blogg och analys – i många fall betydligt bättre än s.k. proffsanalytikers. Läs gärna Cristoffers inlägg här…


Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.