Lyxfällan ikväll - återigen bevisat: din ekonomiska situation är en följd av ditt beteende
Sök:

Lyxfällan ikväll – återigen bevisat: din ekonomiska situation är en följd av ditt beteende

Den här artikeln publicerades 2008-04-24 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Jag satt och tittade på Lyxfällan, ett av få tv-program som jag faktiskt ser på tv och det slog mig ikväll igen – din ekonomiska situation är bara en följd av ditt beteende. Det är något jag från och till skriver om här på bloggen. När folk frågar mig, vad ska jag göra av mina pengar? – svarar jag alltid – vad är det du vill uppnå? varför vill du uppnå det och vad är du beredd att ändra för att uppnå det?

Det är av samma anledning varför många som vinner pengar eller ärver pengar inte klarar av att behålla dem eller föröka dem – de har helt enkelt ett taskigt mindset eller beteende. Det är därför jag ibland blir ledsen när jag ser folk som får en massa pengar för jag vet att pengarna kommer att ställa till ett större elände för dem än om de inte hade haft dem överhuvudtaget.

Thomas och Anette hade en för jäklig ekonomisk situation. Den hade aldrig gått att rädda om de inte hade ändrat sitt beteende. Vilket de också gjorde på ett fantastiskt sätt – jag är mycket, mycket imponerad av deras förändring och jag önskar dem all lycka till. Ni som inte såg programmet rekommenderar jag att gå till www.tv3.se och se programmet där.


Den här artikeln publicerades 2008-04-24 klockan 20:17 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Så blir du rik.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.