Lyxfällan ikväll – återigen bevisat: din ekonomiska situation är en följd av ditt beteende

Jag satt och tittade på Lyxfällan, ett av få tv-program som jag faktiskt ser på tv och det slog mig ikväll igen – din ekonomiska situation är bara en följd av ditt beteende. Det är något jag från och till skriver om här på bloggen. När folk frågar mig, vad ska jag göra av mina pengar? – svarar jag alltid – vad är det du vill uppnå? varför vill du uppnå det och vad är du beredd att ändra för att uppnå det?

Det är av samma anledning varför många som vinner pengar eller ärver pengar inte klarar av att behålla dem eller föröka dem – de har helt enkelt ett taskigt mindset eller beteende. Det är därför jag ibland blir ledsen när jag ser folk som får en massa pengar för jag vet att pengarna kommer att ställa till ett större elände för dem än om de inte hade haft dem överhuvudtaget.

Thomas och Anette hade en för jäklig ekonomisk situation. Den hade aldrig gått att rädda om de inte hade ändrat sitt beteende. Vilket de också gjorde på ett fantastiskt sätt – jag är mycket, mycket imponerad av deras förändring och jag önskar dem all lycka till. Ni som inte såg programmet rekommenderar jag att gå till www.tv3.se och se programmet där.

Få ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt

Genom att fylla i din e-postadress nedan får du ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt (till skillnad från vårt månatliga nyhetsbrev). I normala fall innebär det ett mejl varje måndag morgon. Självklart är det kostnadsfritt och du kan avsluta när du vill.

Dubbelkolla att din e-postadress ovan är rätt, det blir så tråkigt om den blir fel. 🙂

Fråga eller kommentar till artikeln? Besök gärna forumet. 😊

Om du har fråga, kommentar eller fundering till denna artikel så får du väldigt gärna skriva den i RikaTillsammans-forumet. I forumet får du betydligt fler och bättre svar, dessutom snabbare. Självklart kan du vara anonym eller bara läsa vad andra skrivit.

PS. Du kan komma i kontakt med oss via den lila "Hjälp"-knappen nere till höger. På grund av bloggens storlek klarar vi tyvärr inte längre svara personligt på alla mejl eller ens svara i rimlig tid, därav hänvisningen till forumet.

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök