Månadens nyhetsbrev - Augusti 2015
Sök:

Månadens nyhetsbrev – Augusti 2015

Raset i Asien | Hellre rik och lycklig än fattig och olycklig | Bästa artiklarna juli/augusti 2015

Den här artikeln publicerades 2015-08-26 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Idag skickade jag ut nyhetsbrev #8 för juli/augusti. Det blev en sammanfattning av de bästa artiklarna, raset i Asien och lite annat smått och gott.

Du som prenumererar på nyhetsbrevet bör ha fått det i din inkorg under förmiddagen.

Om du inte prenumererar på nyhetsbrevet så kan jag rekommendera det – det kommer ut ca 1 gång i månaden och jag försöker hålla fokus på värdet för dig som läsare och jag lovar att aldrig ge ut din e-postadress till någon annan. 

Om du är intresserad behöver du bara fylla i din e-postadress i formuläret nedan. När du har klickat på knappen prenumerera så kommer du att få ett bekräftelsemejl skickat till din angivna e-postadress.

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.

Den här artikeln publicerades 2015-08-26 klockan 15:00 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Kommentarer på aktuella händelser.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

Endast en kommentar till denna artikel:

  1. Vit pil

    Jag är nyfiken på vad du anser om Avanzas nya funktion Portföljgeneratorn? Enligt den skulle jag fördela min portfölj (enbart aktiefonder) enligt Global 30%, Tillväxt 25%, USA 10% Europa 10% och Sverige 25% (jag är 47 år). Till saken hör också att genomsnittlig förvaltningsavgift för de föreslagna fonderna är på 1,07%.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Maria

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.