Månadens nyhetsbrev – Augusti 2015

Raset i Asien | Hellre rik och lycklig än fattig och olycklig | Bästa artiklarna juli/augusti 2015

Idag skickade jag ut nyhetsbrev #8 för juli/augusti. Det blev en sammanfattning av de bästa artiklarna, raset i Asien och lite annat smått och gott.

Du som prenumererar på nyhetsbrevet bör ha fått det i din inkorg under förmiddagen.

Om du inte prenumererar på nyhetsbrevet så kan jag rekommendera det – det kommer ut ca 1 gång i månaden och jag försöker hålla fokus på värdet för dig som läsare och jag lovar att aldrig ge ut din e-postadress till någon annan. 

Om du är intresserad behöver du bara fylla i din e-postadress i formuläret nedan. När du har klickat på knappen prenumerera så kommer du att få ett bekräftelsemejl skickat till din angivna e-postadress.

[mc_newsletter_form]

Kommentar, fråga eller fundering? Skriv gärna!

Fyll i dina uppgifter för att kommentera. E-postadressen publiceras ej.

Gravatar ikon för användaren

Endast en kommentar till denna artikel:

  1. Jag är nyfiken på vad du anser om Avanzas nya funktion Portföljgeneratorn? Enligt den skulle jag fördela min portfölj (enbart aktiefonder) enligt Global 30%, Tillväxt 25%, USA 10% Europa 10% och Sverige 25% (jag är 47 år). Till saken hör också att genomsnittlig förvaltningsavgift för de föreslagna fonderna är på 1,07%.

    Gravatar för användaren
    Maria

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök