Mina mål för resten av året...
Sök:

Mina mål för resten av året…

Den här artikeln publicerades 2008-06-05 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Eftersom jag tidigare skrivit om mina åstadkommanden i år är det dags att sätta upp nya mål som skall vara uppfyllda den 31:e december 2008. Uppdatering: bokslut för mål under 2008.

 1. Lägenhet i Elite Park skall vara såld alternativt vara under försäljning
 2. Fått hem insatsen från våra högriskplaceringar i valutafonder
 3. Bloggen ska generera mer än 100 € per månad i inkomster
 4. Bloggen skall i genomsnitt ha 250 st besökare per dag i månadssnitt
 5. Mitt huvudföretag skall ha minst 7 anställda
 6. Min nätverk kopplat till bloggen ska ha minst 150st medlemmar
 7. Jag ska vara gift med min sambo
 8. Vårt gemensamma investmentbolag skall vara registrerat hos Skatteverket
 9. Jag ska ha över 750 st kontakter i Outlook
 10. Jag ska ha gjort över 25 produktförsäljningar i mitt bolag
 11. Jag ska vara mentor för minst 5st personer
 12. Jag ska ha fakturerat 500.000 SEK i mitt huvudföretag
 13. Jag ska ha varit ordinarie handledare i Balansekonomis grundkurser
 14. Jag ska ha spelat minst 10st golfrundor på Bokskogens Golfklubb
 15. Jag ska ha fått ordning på strukturkapitalet i mitt huvudföretag
 16. Jag och min sambo ska ett eget kapital på över 1.750.000 SEK
 17. Jag och min sambo ska ha planerat en stor fest för våra vänner i ett slott under fre-sön
 18. Jag ska ha gått UGL-kurs.
 19. Bloggen skall vara topp 5 i kategorin ekonomi på bloggportalen
 20. Bloggen skall vara topp 5 i kategorin utbildning
 21. Bloggen skall vara topp 1% bland alla bloggar på bloggportalen
 22. Bloggen skall ha sponsrat ett barn på månatlig basis via Child Africa

Den här artikeln publicerades 2008-06-05 klockan 00:15 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Personligt och om mig.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

5 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Den enda som jag kan hjälpa dig att upfylla i den moment är att spela med dig några golf rundor på Bokskogens GK. ;o)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  HoleInOne
 2. Vit pil

  Det var mål som heter duga :)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robert

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.