Munken som sålde sin Ferrari :: del 4 :: Summering av kapitlet om den inre trädgården
Sök:

Munken som sålde sin Ferrari :: del 4 :: Summering av kapitlet om den inre trädgården

Den här artikeln publicerades 2008-07-18 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Delarna:

Principen:

  • Ta herraväldet över dina tankar och tänk positivt

Visdomen:

  • Ta hand om sinnet, så blomstrar det utöver dina vildaste fantasier
  • Din livskvalitet beror på kvaliteten på dina tankar
  • Det finns inga misstag -bara lektioner. Betrakta motgångar som tillfällen för personlig och andlig utveckling.

Teknikerna:

  • Meditation – Rosens hjärta
  • Motsatstänkande
  • Affirmationer

Citatet:

Undersök vad du verkligen älskar att göra och ägna sedan all energi åt att göra det. När du gör det flödar rikedomen över i ditt liv, och alla dina önskningar uppfylls  med lätthet och elegans.


Den här artikeln publicerades 2008-07-18 klockan 00:17 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Personlig utveckling.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.