Något nytt, något gammalt och något kommande... (ny adress: rikatillsammans.se)
Sök:

Något nytt, något gammalt och något kommande… (ny adress: rikatillsammans.se)

Det är en fantastiskt föränderlig tid vi lever i idag – när jag var mindre älskade jag historia i skolan. Det enda som gjorde mig ledsen var att allting spännande i historien hade redan hänt. Min lärare tröstade och uppmuntrade mig att lyfta blicken och titta efter – det händer nu. Vi har val i USA, vi har en finansoro, vi har en världsomspännande omvälvning där jag tror att att mycket kommer att harmoniseras mellan västvärlden, indien och kina.

Något nytt: Ny adress till bloggen – RikaTillsammans.se

Det som händer här på bloggen är inte lika omvälvande men ändock. Jag har äntligen tagit steget och bytt domän på bloggen från http://www.hurvikanblirikatillsammans.se till det mycket kortare och bättre www.rikatillsammans.se som är kortare och därmed betydligt lättare att komma ihåg och även bättre ur varumärkessynpunkt.

Något gammalt: Verktyg för din ekonomi och nätverk

Jag vill passa på och promota lite verktyg som finns här på bloggen, däribland simulatorn för att se hur bra du är på att tjäna så mycket pengar som möjligt till så låg risk som möjligt. Läs mer om verktygen här…

Något kommande: Omstrukturering av sajten till nästa år

Just nu känner jag att många av besökarna på bloggen tillhör kretsen som är superintresserade och motiverade. Jag vill även att den vanlige svensken ska bli intresserad av ekonomi och förbättra sin ekonomi. Om inte annat för att överleva harmoniseringen som kommer att ske under det kommande seklet.

Jag tar därför gärna emot feedback på vad som hade kunnat göra min blogg ännu bättre – mejla mig gärna på madwax(AT)rikatillsammans.se (byt ut (AT) mot @).


Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.