Något nytt, något gammalt och något kommande... (ny adress: rikatillsammans.se)
Sök:

Något nytt, något gammalt och något kommande… (ny adress: rikatillsammans.se)

Det är en fantastiskt föränderlig tid vi lever i idag – när jag var mindre älskade jag historia i skolan. Det enda som gjorde mig ledsen var att allting spännande i historien hade redan hänt. Min lärare tröstade och uppmuntrade mig att lyfta blicken och titta efter – det händer nu. Vi har val i USA, vi har en finansoro, vi har en världsomspännande omvälvning där jag tror att att mycket kommer att harmoniseras mellan västvärlden, indien och kina.

Något nytt: Ny adress till bloggen – RikaTillsammans.se

Det som händer här på bloggen är inte lika omvälvande men ändock. Jag har äntligen tagit steget och bytt domän på bloggen från http://www.hurvikanblirikatillsammans.se till det mycket kortare och bättre www.rikatillsammans.se som är kortare och därmed betydligt lättare att komma ihåg och även bättre ur varumärkessynpunkt.

Något gammalt: Verktyg för din ekonomi och nätverk

Jag vill passa på och promota lite verktyg som finns här på bloggen, däribland simulatorn för att se hur bra du är på att tjäna så mycket pengar som möjligt till så låg risk som möjligt. Läs mer om verktygen här…

Något kommande: Omstrukturering av sajten till nästa år

Just nu känner jag att många av besökarna på bloggen tillhör kretsen som är superintresserade och motiverade. Jag vill även att den vanlige svensken ska bli intresserad av ekonomi och förbättra sin ekonomi. Om inte annat för att överleva harmoniseringen som kommer att ske under det kommande seklet.

Jag tar därför gärna emot feedback på vad som hade kunnat göra min blogg ännu bättre – mejla mig gärna på madwax(AT)rikatillsammans.se (byt ut (AT) mot @).

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.