Några stopp-loss nivåer på våra innehav idag
Sök:

Några stopp-loss nivåer på våra innehav idag

Några stopp-loss nivåer på våra innehav idag

Nedan följer några av våra stopp-loss-nivåer som vi har på våra innehav just idag.

Nordea: stopp loss 71,8. Aktien befinner sig nu nära botten av en uppgånde trendkanal om vi tittar fem månaders sikt. Om den bryter ur trendkanalen på nedsidan vår vi en säljsignal. Jag har därför lagt en ganska snäv stopp på 71.8. Aktien har tidigare vänt upp från 72 kr så förhoppningsvis når vi inte ner till stoppnivån.

Ratos: stopp 239,5. Uppåtgående trend, men inte helt lätt att sammanbinda toppar och bottnar. Här tillåter jag lite mer svängrum p.g.a. långsiktigheten, men att vi är långsiktiga utesluter inte att vi går ur när den visar svaghet och går in igen till förhoppningsvis lägre kurs. Stoppen hamnade på 239,5 eftersom den vände upp vid 240 för en tid sedan.

SEB: stopp 56,4. Ännu en snäv stopp då aktien befinner sig i botten av trendkanalen.

Tretti: stopp 51,75. Aktien har fallit fritt senaste dagarna och brakat igenom allt vad stöd och band heter. Stoppen på 51.75 motiverar jag med att den vände upp från 52 igår.

Volvo: stopp 104,2. Här hade jag svårt att bestämma mig för en vettig stoppnivå. Det blev 104,2 för att den vänt i de trakterna en gång tidigare och för att det kändes som lämpig tolerans för innehavet.

WeSC: stopp 85,9. Aktien verkar inte veta riktigt vart den är på väg. Brakar den under 85,9 så misstänker jag starkt vart den är på väg – neråt.

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.