Nya kläder = nytt varumärke => undvika pinsamheter
Sök:

Nya kläder = nytt varumärke => undvika pinsamheter

Nu har jag äntligen varit och handlat lite nya kläder att ha på jobbet – jag brukar alltid påpeka hur viktigt det är med varumärke men själv har jag klädmässigt haft samma varumärke ganska länge. I helgen slog jag äntligen slag i saken och besökte den anrika butiken ”Engelska Herr” i Malmö.

Anledningen till att jag gjorde det nu var en ganska pinsam incident i veckan då jag var på kontoret och plötsligt – klädd i piratbyxor och flippflopp hamnade i ett möte med 2st kostymklädda herrar, min mentor och en företagschef från Swedbank. Inte så kul.

En typisk killhandling resulterade i:

 • 3st par nya byxor (svarta, mörk- och ljusgrå)
 • 2st skjortor
 • 2st slipsar

Det roliga är att jag egentligen ville handla på Brothers som just nu gjorde om sin butik och därmed hade stängt. Vet inte om det är ett tecken från universum att jag skulle handla i den andra affären istället. Det ska bli ganska kul att se vilket intryck detta nya varumärke kommer att få på omgivningen. :-)

//madwax

PS. Trodde inte att jag skulle skriva om kläder på denna bloggen… DS.

Kommentera

2 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Det har hänt mig också. Plötsligt kommer man på att man har ett möte om nån timme som man har glömt bort och står där i sina shorts och sandaler. Det var bara att ge sig iväg till närmaste klädbutik och införskaffa en bättre outfit.

  Numera har jag dubellkoll på mina möten! :)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Martin
 2. Vit pil

  Kan du inte skriva lite om hur du har utvecklat dina bankontakter? Du har ju tidigare skrivit en hel del om att dte inte fungerat så bra…

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Berra

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.