Nya kläder = nytt varumärke => undvika pinsamheter

Nu har jag äntligen varit och handlat lite nya kläder att ha på jobbet – jag brukar alltid påpeka hur viktigt det är med varumärke men själv har jag klädmässigt haft samma varumärke ganska länge. I helgen slog jag äntligen slag i saken och besökte den anrika butiken ”Engelska Herr” i Malmö.

Anledningen till att jag gjorde det nu var en ganska pinsam incident i veckan då jag var på kontoret och plötsligt – klädd i piratbyxor och flippflopp hamnade i ett möte med 2st kostymklädda herrar, min mentor och en företagschef från Swedbank. Inte så kul.

En typisk killhandling resulterade i:

  • 3st par nya byxor (svarta, mörk- och ljusgrå)
  • 2st skjortor
  • 2st slipsar

Det roliga är att jag egentligen ville handla på Brothers som just nu gjorde om sin butik och därmed hade stängt. Vet inte om det är ett tecken från universum att jag skulle handla i den andra affären istället. Det ska bli ganska kul att se vilket intryck detta nya varumärke kommer att få på omgivningen. :-)

//madwax

PS. Trodde inte att jag skulle skriva om kläder på denna bloggen… DS.

Få ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt

Genom att fylla i din e-postadress nedan får du ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt (till skillnad från vårt månatliga nyhetsbrev). I normala fall innebär det ett mejl varje måndag morgon. Självklart är det kostnadsfritt och du kan avsluta när du vill.

Dubbelkolla att din e-postadress ovan är rätt, det blir så tråkigt om den blir fel. 🙂

Fråga eller kommentar till artikeln? Besök gärna forumet. 😊

Om du har fråga, kommentar eller fundering till denna artikel så får du väldigt gärna skriva den i RikaTillsammans-forumet. I forumet får du betydligt fler och bättre svar, dessutom snabbare. Självklart kan du vara anonym eller bara läsa vad andra skrivit.

PS. Du kan komma i kontakt med oss via den lila "Hjälp"-knappen nere till höger. På grund av bloggens storlek klarar vi tyvärr inte längre svara personligt på alla mejl eller ens svara i rimlig tid, därav hänvisningen till forumet.

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök