Nya kläder = nytt varumärke => undvika pinsamheter

Nu har jag äntligen varit och handlat lite nya kläder att ha på jobbet – jag brukar alltid påpeka hur viktigt det är med varumärke men själv har jag klädmässigt haft samma varumärke ganska länge. I helgen slog jag äntligen slag i saken och besökte den anrika butiken ”Engelska Herr” i Malmö.

Anledningen till att jag gjorde det nu var en ganska pinsam incident i veckan då jag var på kontoret och plötsligt – klädd i piratbyxor och flippflopp hamnade i ett möte med 2st kostymklädda herrar, min mentor och en företagschef från Swedbank. Inte så kul.

En typisk killhandling resulterade i:

  • 3st par nya byxor (svarta, mörk- och ljusgrå)
  • 2st skjortor
  • 2st slipsar

Det roliga är att jag egentligen ville handla på Brothers som just nu gjorde om sin butik och därmed hade stängt. Vet inte om det är ett tecken från universum att jag skulle handla i den andra affären istället. Det ska bli ganska kul att se vilket intryck detta nya varumärke kommer att få på omgivningen. :-)

//madwax

PS. Trodde inte att jag skulle skriva om kläder på denna bloggen… DS.

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök