Oklippta versionen av intervjun om FIRE i SVT Ekonomibyrån

Bakgrundsintervju med SVT om FIRE till Ekonomibyrån på SVT

Förra veckan blev jag intervjuad inför ett inslag om FIRE till kvällens Ekonomibyrån som skulle bli nedklippt (eller till och med inte medtagen alls). Här finns min intervju i sin helhet – oklippt och oredigerad. Lite bakom kulisserna helt enkelt. 🙂

Nu ska jag vara helt ärlig och säga att jag ännu inte sett hela avsnittet, men utifrån kommentarerna i forumet så känns det inte jätteprio. Tycker alltid det är lite jobbigt att se något som ligger en nära om hjärtat och när jag inte har kontroll över klippningen.

Som vanligt är det ni läsare, speciellt i forumet, äras för kommentarerna. Många av svaren kommer ju från er. Däremot kan jag lova att det kommer en lite längre intervju med Monica, en av forumdeltagarna som precis nått sitt mål om FI. Också det i forumet. Var annars? 🙂

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök