Om att sitta på händerna…

Just nu befinner jag mig i någonslags mellanfas med våra investeringar – vi har i princip investerat upp till vår ekonomiska förmåga – och nu är vi i fasen där vi väntar och ser om de kommer att falla ut. Jag som är van att göra saker, att driva saker kan detta ibland vara ganska frustrerande eftersom det ligger delvis utanför min kontroll. Om du har spelat Robert Kiyosakis spel Cashflow så uppkommer denna situationen där också från tid till tid. Man har massor av potentiella investeringar och man sitter och väntar på att de ska falla ut.

Just nu tror jag mest att det gäller att njuta av resan, se på denna tiden som tiden innan pengarna ramlade in och uppskatta den för vad den är. För den kommer nog inte komma igen. Det är verkligen en spännande tid just nu.

(ovan är också förklaringen till varför jag inte postar så mycket investeringsförslag just nu – jag har helt enkelt slut på investerbara pengar… :D)

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök