Om att sitta på händerna...
Sök:

Om att sitta på händerna…

Just nu befinner jag mig i någonslags mellanfas med våra investeringar – vi har i princip investerat upp till vår ekonomiska förmåga – och nu är vi i fasen där vi väntar och ser om de kommer att falla ut. Jag som är van att göra saker, att driva saker kan detta ibland vara ganska frustrerande eftersom det ligger delvis utanför min kontroll. Om du har spelat Robert Kiyosakis spel Cashflow så uppkommer denna situationen där också från tid till tid. Man har massor av potentiella investeringar och man sitter och väntar på att de ska falla ut.

Just nu tror jag mest att det gäller att njuta av resan, se på denna tiden som tiden innan pengarna ramlade in och uppskatta den för vad den är. För den kommer nog inte komma igen. Det är verkligen en spännande tid just nu.

(ovan är också förklaringen till varför jag inte postar så mycket investeringsförslag just nu – jag har helt enkelt slut på investerbara pengar… :D)

Kommentera

3 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Mycket en balans mellan aktion och icke-aktion. Folk brukar vara antingen ”rakt på det” hela tiden eller så är de för avtrubbade hela tiden.

  Man måste veta när man ska in på scen och när man ska hålla sig undan.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Mathias
 2. Vit pil

  haha… håller absolut med dig… :)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  madwax
 3. Vit pil

  Jag tycker även att min situation är spännande. Insikten av det är att jag tycker att jag har för lite kontroll. Jag tror det ligger en del i Warren Buffets uttryck: ”The worst enemies to an investor are expenses and excitement”.

  Sen finns det väl i och för sig lite olika slags spänning…

  Mvh Anders

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Anders

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.