Villkor för att prenumerera på nyhetsbrev från rikatillsammans.se

Villkor för att prenumerera på nyhetsbrev från rikatillsammans.se

Innehållet i nyhetsbrev, är enbart avsett som allmän information/inspiration och ska inte ses som ekonomisk rådgivning och är inte under några omständigheter avsedd att ligga till grund för någons ekonomiska beslut. Användande av informationen sker helt på egen risk.

RikaTillsammans ansvarar inte för skador som uppstår till följd användning av informationen.

Personuppgifter

RikaTillsammans registrerar dina personuppgifter så som namn, e-postadress och telefonnummer i samband med att du registrerar dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Personuppgifterna du registrerar används för att kunna skicka ut nyhetsbrevet till dig, verifiera din identitet samt för att i förekommande fall kommunicera med dig.

Överföring av personuppgifter

Personuppgifter och andra uppgifter som du registrerar på rikatillsammans.se kommer inte att överföras till andra företag i marknadsföringssyfte.

Rättelse och radering av personuppgifter

Du har rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse, uppdatera och begära att RikaTillsammans AB tar bort personuppgifter som vi behandlar om dig. Kontaktuppgifter hittar du längst ner i dessa villkor.

Vi sparar inte dina personuppgifter under längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålet för insamlandet enligt dessa villkor och vi använder oss av lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter. RikaTillsammans AB kan dock aldrig garantera 100 % säkerhet för de uppgifter som du registrerar hos oss.

Anmäl dig till nyhetsbrevet

I mitt nyhetsbrev som jag skickar ut cirka en gång per månad fokuserar jag på det som är värdefullt för dig – det är konkreta tips, råd och erbjudanden som jag själv tackat ja till. Ett urval av månadens bästa artiklar brukar också få följa med. Naturligtvis är det gratis.

Jag vet själv hur mycket mejl man får, så jag skickar inte ut något om jag inte tycker att det är riktigt bra. Ett bevis på att jag lyckas är att 75 % av alla mejl jag skickar öppnas och läses. Motsvarande siffra på nätet är mindre än 15 %. Det är något jag är stolt över och inte tar med självklarhet.

Om du är intresserad behöver du bara fylla i din e-postadress, men jag uppskattar om du även vill fylla i för- och efternamn. När du har klickat på knappen prenumerera så kommer du att få ett bekräftelsemejl skickat till din angivna e-postadress.

Ibland strular tyvärr formuläret ovan, särskilt om du har en äldre webbläsare, mejla mig då på jan@rikatillsammans.se eller skriv i kommentarsfältet nedan, så lägger jag till dig manuellt.

Kontakt

Om du har några frågor kan du kontakta oss per telefon, e-post eller brev enligt nedan:

Företag: RikaTillsammans AB
Adress: c/o Jan Bolmeson, Kristianstadsgatan 41 B, 214 35 Malmö
Telefon: +46735128618
E-Mail: jan@rikatillsammans.se

Relaterade artiklar

Kommentera

27 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Hej Jan
  Jag vill gärna läsa dina nyhetsbrev, men e-postadressen går inte fram. Tackar på förhand
  Olle Rudsäter

  1+

  Gravatar ikon för användaren
  olle
 2. Vit pil

  Hej. Jag upptäckte din sia när jag sökte om råd. Jag behöver råd om placering. Historien lyder så här: Min son som nyligen fyllt 18 år fick diagnosen ADHD. Av en privat försäkring fick han ca 120 000 Kr. Vi vill placera pengarna i aktier och aktiefonder så att de växer i några år så att han kan köpa bostad eller starta eget när han mognar till. Han bor bor fortfarande hemma och är inte klar med studierna, om det blir fortsatta studier, han har svårigheter i skolan.. Vi, hans föräldrar vill trygga hans framtid så mycket det går. Vad kan vi göra inom säg 2- 3 år så att hans kapital ökar i värdet? Kan vi få några tips så vore vi mycket tacksamma.
  Vänliga hälsningar
  Pappa

  0

  Gravatar ikon för användaren
  George
  1. Vit pil

   Tyvärr har jag inte någon möjlighet att ge personliga råd andra än de i kategorin ”Så blir du rik”. Ledsen att jag inte kan ge ett bättre svar än så.

   0

   Gravatar ikon för användaren
   Jan Bolmeson
 3. Vit pil

  Hej,Jan. Jag skulle väldigt gärna vilja få ta del nyhetsbreven. Får dock inte länken till o fungera .. Tacksam om du kan lägga till mig
  Mvh Anneli

  0

  Gravatar ikon för användaren
  Anneli
 4. Vit pil

  Hejsan jag skulle gärna vilja anmäla mig för dina nyhetsbrev men det fungerar ej att skriva in sig själv. Kan du kanske lägga in mig?

  Mvh
  Sebastian

  0

  Gravatar ikon för användaren
  Sebastian Fredriksson
 5. Vit pil

  Hej, vill gärna följa din blogg och nya inlägg. Har lärt mig mer om bankvärlden av dig än av alla bankkontakter genom åren.

  V.H. Monica S.

  0

  Gravatar ikon för användaren
  Monica Stenström
 6. Vit pil

  Hej Jan, jag skulle gärna vilja anmäla mig till nyhetsbrev. Lyckades inte gå in på länken… Vill du maila den till mig eller..? Tackar vänligast/ Janet

  0

  Gravatar ikon för användaren
  Janet Wigström