Preem MasterCard: 1 % bonus på allt i andra butiker

Sponsrad artikel av Preem angående deras MasterCard (som jag själv använder)...

Preem MasterCard: 1 % bonus på allt i andra butiker
Reklam för Preem MasterCard. Den här artikeln är ett samarbete eller innehåller uppmärkta sponsrade annonslänkar. Läs mer om våra noga utvalda samarbeten i vår annonspolicy.

Det här är en sponsrad reklamartikel från Preem. Jag är generellt sett försiktig med vilka annonsörer jag tackar ja till, men eftersom jag själv använder Preems MasterCard och det enligt mig är ett av de absolut bästa kreditkorten, så tycker jag att det är okej.

 

Läs den här uppdaterade artikeln (september, 2017) över de bästa kreditkorten där det också står att Preem kommer att sänka sin bonus till 0,5 procent i januari 2018.

Med Preem MasterCard får du 1 % bonus på allt i andra butiker. Detta oavsett om du behöver en ny reservdel till bilen eller bestämmer dig för att åka på husbilssemester genom Europa. Du får bonus på köp över hela världen, kortet fungerar på över 35 miljoner försäljningsställen.

Bäst i test enligt Göteborgs Posten

Preem MasterCard har utsetts till bästa bensinkort 2016 i en jämförelse utförd av Göteborgs-Posten. Såväl kredit- som betalkort ingick i jämförelsen, och det kort som visat sig ge bäst förmåner – var Preem MasterCard. Ta del av testet här:

pixel

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök