Projektets sex faser
Sök:

Projektets sex faser

Projektets sex faser
Den här artikeln publicerades 2009-01-21 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Jag gick igenom gammalt utbildningsmaterial på kontoret och hittade denna bilden som på ett väldigt illustrativt sätt beskriver de olika faserna man går igenom i ett projekt. :-)


Den här artikeln publicerades 2009-01-21 klockan 09:30 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Personlig utveckling.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

6 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Det är därför jag börjat jobba med ett verktyg som heter CTT (culture transformation tool) ett verktyg gjort av en kille som heter Richard Barret som mäter värdegrund i företag. I sin forskning har han påvisat att dom företag som går bäst i bra och dåliga tider är de företag med grundade värderingar. Att man tjänar pengar är nästan en biprodukt. :)

  Peter

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Peter Hill
  1. Vit pil

   Hur fungerar det? Vilka fördelar har det inneburit för dig?

   0
   Gravatar ikon för användaren
   Jan
   1. Vit pil

    Jag skickar dig en pdf med Richard Baretts presentation som han drog när han var i Götet för ett par veckor sedan. jag jobbar med en kille och vi erbjuder företag att göra en CTT analys på verksamheten och jobbar sedan med dom i en workshop för att starta igång deras eget arbete med värderingar. I vissa fall så tillkommer det en del coaching eftersom organisationer kan inte ändra sig det är människorna i dom som måste förända sig. ;)

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Peter Hill
 2. Vit pil

  Den är underbar och tyvärr stämmer den väl överens med verkligheten ibland. Skapar vi värde i våra projekt? eller är det ett forum för personlig strävan efter acceptans? Man kan undra :)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Peter Hill
  1. Vit pil

   Precis – många gånger undrar jag för mig själv. Har vi kommit så långt när generation efter generation gör samma fel?

   0
   Gravatar ikon för användaren
   Jan
  2. Vit pil

   Jag kunde inte sagt det bättre: ”… eller är det ett forum för personlig strävan efter acceptans?”

   Tyvärr händer det allt för ofta

   0
   Gravatar ikon för användaren
   Max

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.