Prova Dagens Industri digitalt i en månad för 79 kr
Sök:

Prova Dagens Industri digitalt i en månad för 79 kr

Prova Dagens Industri digitalt i en månad för 79 kr

Här kommer ett erbjudande från en ny annonsör på bloggen – Dagens Industri. Det får väl anses vara Sveriges ledande ekonomi- och finanstidning och de erbjuder just nu en kampanj där man kan få pröva på den digitala upplagan för bara 79 kr i en månad och därefter avslutas prenumerationen automatiskt.

Om man aldrig har haft Dagens Industri så kan det vara värt att pröva så att man vet vad det handlar om. Jag själv har hittills inte prenumererat på den, men jag brukar läsa den när jag flyger då den ofta finns på Malmö Aviations flighter. Särskilt brukar jag uppskatta DI Weekend på fredagarna med lite längre reportage som är närmast att jämföra med ett veckomagasin. Dessutom får man även DI Dimension och DI Idé som man skulle kunna jämföra med månadsmagasin som är ganska schyssta.

I erbjudandet ingår Dagens Industri både som PDF samt via app till läsplatta med extra innehåll och mobiltelefonen. Läsplatteutgåvan släpps redan 2200 dagen före , PDF-utgåvan 2230 och mobiltelefonutgåvan vid midnatt.

Jag själv har tecknat mig på månadstestet så får vi se om det blir en helårsprenumeration vid senare läge. Klicka här (annonslänk) eller på länken nedan för att utnyttja erbjudandet.

(annonslänk)

För att vara supertydlig, det här är reklam och jag får lite ersättning om du väljer att teckna dig. Det är sådana här samarbeten som gör det möjligt för mig att fortsätta blogga och hålla bloggen reklamfri… nästan iallafall. :)

Relaterade etiketter och ämnen

erbjudande

Kommentera

5 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Jag hoppas verkligen att det finns full förståelse för att man inte bara kan lägga massvis med timmar på något och sen inte får något för det! Att vi som läsare använder dina länkar från bloggen när vi ska köpa/använda saker som du tipsar om (och som i många fall inte hade kommit speciellt lätt till allas vetskap ) Hoppas jag alla gör. Det är ju faktiskt information, uträkningar och tankar som Jan delat med sig till oss för vi alla ska bli ”rika tillsammans”, den som tjänar mest på detta är du och jag som läser bloggen :)

  Vänligen Robin

  0

  Gravatar ikon för användaren
  Robin
  1. Vit pil

   Ja, det beror ju helt och hållet på vad du anser vara mycket? :-)

   0

   Gravatar ikon för användaren
   Jan Bolmeson
 2. Vit pil

  Det är lungt, det är när folk inte förstår att man ser igenom deras agenda som jag stör mig. Du sköter det på ett bra sätt och är tydlig, hellre att en genuin person tar en del av kakan. Holla holla get da dolla. :)

  0

  Gravatar ikon för användaren
  jonatan
  1. Vit pil

   Tack Jonatan! Ja, jag försöker vara rak med det, det är ju inget att skämmas för. Där kommer ju förhoppningsvis ett värde ut i andra sidan för alla parter, både den som får tidningen, Dagens Industri som ger ut tidning och mig som marknadsför det. Dessutom får ju alla andra läsare ta del av det eftersom jag kan prioritera bloggen istället för att göra något annat arvoderat arbete.

   0

   Gravatar ikon för användaren
   Jan Bolmeson

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.