Prova på att spela Cashflow i Malmö i höst
Sök:

Prova på att spela Cashflow i Malmö i höst

Prova på att spela Cashflow i Malmö i höst

Då och då får jag mejl från er med frågor om Robert Kiyosakis spel Cashflow 101 och 202.  Eftersom jag tycker att det är fantastiskt spel att spela på många sätt har jag satt upp följande speltillfällen i Malmö under hösten:

  • Tisdagen den 28:e juli
  • Måndagen den 28:e september
  • Torsdagen den 22:e oktober
  • Torsdagen den 3:e december

Varför borde alla spela Cashflow 101?

Förutom att träffa andra människor med samma intresse, lär du dig på ett roligt och upplevelsebaserat sätt hur du kan tjäna mer pengar i verkliga livet och hur du kan få stenkoll på din privata ekonomi.

Du lär dig att se hur pengarna flödar i en privatekonomi, lär dig om vikten av kassaflöde och du får möjlighet att pröva om du har kunskap och kompetens för att bli ekonomiskt oberoende i verkliga livet också.

Genom att jag eller andra personer med hundratals Cashflow-speltimmar bakom sig är med och coachar, får du även ovärderliga råd och feedback på din strategi och framförallt på ditt beteende, som du kanske inte ens är medveten om. Det fantastiska med Cashflow spelet är att man kan inte lura det – man gör samma sak i spelet som i verkligheten och vice versa. Du får alltså inte bara kunskap om att tjäna mer pengar, utan även kunskap om hur du undviker onödiga misstag som kan kosta dig onödigt mycket tid och pengar.

Om Cashflow

Robert Kiyosaki som har skrivit flera världskända böcker som ”Rich Dad och Poor Dad” tog fram spelet för att hjälpa folk att praktiskt öva på koncepten som han beskriver i sina böcker. Spelet finns i flera versioner 101 som är grundversionen och lär ut grunderna av investeringar och hur du kan ta kontroll över din personliga ekonomi, bygga en business via proper kassaflödeshantering, och lär dig hur du kan investera med ett större självförtroende i fastigheter och andra verksamheter.

Uppföljaren Cashflow 202 lär ut avancerade kunskaper i teknisk investering. När du är komfortabel med grunderna i CASHFLOW 101 är detta ditt nästa steg i utbildningen med utmaning i hur du hanterar upp och nergångarna på en flyktig marknad.

Jag har spelat Cashflow med personer från 7 till 65 år gamla. Alla får med sig olika insikter från spelet beroende i vilken fas i livet och sin ekonomi man befinner sig i.

Hur fungerar det?

Rent konkret fungerar det som så att beroende på hur många vi blir sätter vi upp ett eller flera spel. Till skillnad från många andra spel, behöver man inte tävla mot varandra utan man spelar för att tillsammans komma ut i ekonomiskt frihet och framförallt för insikterna och lärdomarna man kan ta med sig ut och applicera i verkligheten.

För de som aldrig har spelat Cashflow innan har vi en kort genomgång och därefter är det bara att sätta igång. Under kvällen har vi paus där vi delar med oss av insikter och diskuterar vad som ter sig fungera och inte, samt hur man kan göra annorlunda efter pausen.

Praktisk information

Tid: 1800-2100.
Plats: Midzone AB, Adelgatan 5, 5:e vån, Malmö
Pris: 100 SEK
Anmälan: till mig på jan[AT]bolmeson.se eller via kontaktsidan

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.