Research inför bok om sparande till och med barn

Just nu lite glesare mellan blogginläggen på grund av bokskrivande...

Research inför bok om sparande till och med barn

Just nu är det lite glesare mellan blogginläggen eftersom jag och min kollega och vän Charlie håller på att skriva en bok om barnsparande och barn och ekonomi.

Det har varit väldigt mycket jobb och framförallt research att hitta oberoende källor till allt det som jag ibland kan slarva lite med här på bloggen och bara skriva eftersom jag själv använder det eller har läst det någonstans. Det kommer att komma dig som läsare till gagn också, inte minst genom boken, men för att mycket av det som är bra men inte kvalificerar till en bok för att det är för avancerat eller genomgående kommer att hamna här.

Hoppsa att du har lite tålamod med mig. Idag fick jag däremot höra av Caroline att jag inte behövde köpa fler böcker eftersom vi inte har någonstans att ha dem. Det är väl som jag säger till Freja, ska du ha en ny leksak får du först sälja en befintlig eller som en Twitter-följade tipsade om – att det var en hint om en ny bokhylla. Då har jag inte ens tagit med alla böckerna som jag bara har köpt digitalt heller. :-)

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök