Research inför bok om sparande till och med barn

Research inför bok om sparande till och med barn

Just nu lite glesare mellan blogginläggen på grund av bokskrivande...
Research inför bok om sparande till och med barn

Just nu är det lite glesare mellan blogginläggen eftersom jag och min kollega och vän Charlie håller på att skriva en bok om barnsparande och barn och ekonomi.

Det har varit väldigt mycket jobb och framförallt research att hitta oberoende källor till allt det som jag ibland kan slarva lite med här på bloggen och bara skriva eftersom jag själv använder det eller har läst det någonstans. Det kommer att komma dig som läsare till gagn också, inte minst genom boken, men för att mycket av det som är bra men inte kvalificerar till en bok för att det är för avancerat eller genomgående kommer att hamna här.

Hoppsa att du har lite tålamod med mig. Idag fick jag däremot höra av Caroline att jag inte behövde köpa fler böcker eftersom vi inte har någonstans att ha dem. Det är väl som jag säger till Freja, ska du ha en ny leksak får du först sälja en befintlig eller som en Twitter-följade tipsade om – att det var en hint om en ny bokhylla. Då har jag inte ens tagit med alla böckerna som jag bara har köpt digitalt heller. :-)

Relaterade etiketter och ämnen

barnsparande, sparande

Kommentera

9 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Hej Jan och tack för en bra blogg!

  Du tycks ha läst många böcker om ekonomi. Vilka är de 3 mest insiktsfulla böckerna du har läst som du skulle rekommendera?

  PS. Kanske skulle du kunna ha en sektion på bloggen med boktips som du även skulle kunna tjäna pengar på via affiliateskap.

  Må gott!

  Gravatar ikon för användaren
  Emanuel
 2. Vit pil

  På vilket vis gynnar det ett barn att ge bort en kf på en miljon när denne fyller 18 eller 20? Det blir ju helt kontraproduktivt.
  Att ett barn får pengar av någon annan i tro om att gåvan ger denne ett övertag i livet är så fel det bara kan bli.

  Gravatar ikon för användaren
  Nils Svensson