Mikrosparande i guld med Revolut-kortet| Reklam

Betalkortet och appen Revolut har uppdaterats och blivit ännu bättre...

Mikrosparande i guld med Revolut-kortet| Reklam

Ända sedan förra året är jag ett stort fan av betalkortet och appen Revolut. Det är kostnadsfritt, det erbjuder många säkerhetsfunktioner, ingen valutaväxlingsavgift, mikrosparande och koppling till mobiltelefonen inkl. t.ex. ApplePay som jag använder dagligen. Nu har Revolut blivit ännu bättre genom att de inför / kommer att införa möjlighet att mikrospara i guld – något som kan vara ett alternativ för dig som bara sparar i en fondrobot som LYSA. Artikeln är inte sponsrad, men innehåller sponsrade länkar.

Förra året skrev jag en uttömmande artikel om ”De bästa kredit- och betalkorten 2020” där jag konstaterade att Revolut var det bästa betalkortet. Det enda som egentligen saknades var möjlighet till kredit. Det kunde man dock lösa genom att komplettera med ett kreditkort från Komplett Bank (annonslänk) som också är kostnadsfritt. Men om vi fokuserar på Revolut så har det i dagarna blivit ännu bättre och därav anledningen till den här artikeln.

TL;DR: Artikeln sammanfattad i tre punkter
 • Revolut är, enligt mig, det bästa betalkortet eftersom det är gratis, tryggt och hjälper en att spara pengar
 • De har infört en ny mikrosparfunktion i guld som rullas ut till alla i april
 • Du får gärna använda vår sponsrade länk → (annonslänk)

Nedan följer en sammanfattning av de viktigaste anledningarna till att jag gillar Revolut och några av nyheterna:

Virtuella engångskort för alla (och många andra säkerhetsfunktioner)
Sedan tidigare har Revolut starka säkerhetsfunktioner, bland annat genom att skapa virtuella VISA eller MasterCard när man handlar på nätet. Genom att använda virtuella kort kan man sätta ett maxbelopp och inte oroa sig för att man blir skimmad eller att någon stjäl ens kortuppgifter. Vi använder virtuella kort för löpande abonnemang som t.ex. Netflix samt virtuella engångsköp när man handlar något enstaka på någon sajt man är lite osäker.
Nu har Revolut släppt funktionen virtuella engångskort för alla användare. Något som förut var begränsat till betalande Premium eller Metal-medlemmar. Sedan tidigare finns geografisk säkerhet, möjlighet att stänga av online-köp, byta pin-kod, stänga av blip eller magnetremsa, låsa och låsa upp kortet och så vidare.
Inget valutapåslag vid köp på nätet i andra valutor
Majoriteten av alla svenska bank- och kreditkort har ett ganska stort valutapåslag när man handlar i andra valutor. Det kan vara allt från 0.5 till 1.5 procent (och än högre). Det kanske inte spelar någon roll i det enskilda köpet men över tid så blir det ganska mycket pengar. Särskilt om man är utomlands (nåja, kanske inte just nu i Corona-tider), men extra viktigt blir det om man gör investeringar i utländska valutor (t.ex. Trine).
När man handlar på nätet/utomlands med Revolut-kortet sparar man alltså pengar jämfört med majoriteten av alla andra kort. Använder man dessutom det virtuella kortet blir det både billigare och tryggare.
Konton i olika valutor
En av de funktioner som jag har gillat mest är möjligheten att ha olika valutakonton på Revolut. Man kan ha pengar i kronor, euro, dollar, baht, schweizerfranc eller någon annan upptänklig valuta. Det är extremt enkelt sätt att diversifiera likvida medel från svenska kronan till andra valutor. Det handlar inte om att spekulera utan snarare värdebevara och sänka risken. För premium- och metal-användare kan man dessutom växla till guld(!).
”Swisha” till människor i andra länder
Jag tycker att swish fungerar utmärkt i Sverige och använder det frekvent. Problemet är ju att det inte går att swisha till folk i andra länder. Där fungerar Revolut också extremt väl genom att man kan föra över pengar smidigt till andra Revolut-användare även om dessa är i andra länder. Numer kan även föra över pengar till kompisar i USA. 
Appen har blivit bättre och Apple Pay är fantastiskt
Slutligen släpper Revolut kontinuerligt uppdateringar av appen i telefonen vilket jag tycker är både kul och värdefullt. Framförallt älskar jag möjligheten till Apple Pay (finns även till android). Det gör att jag inte behöver ha med mig plånboken till ICA utan det räcker med telefonen för att kunna betala genom ”blipp”. Sjukt smidigt. 
Mikrosparande
Jag är en stark förespråkare av att sparande ska vara automatiskt. Revolut har en funktion för mikrosparande som gör att varje gång du handlar så drar de lite extra och sätter det på ett mikrosparkonto (”vault”). På det sättet bygger man upp en lite nätt summa över tid utan att man ens tänker på det. 

Jag tycker att flera enskilda punkter ovan är anledning nog till att testa Revolut-kortet. Särskilt eftersom det är kostnadsfritt. Under en begränsad period (8 april) erbjuder de nu även 150 kr i bonus till dig som testar det via min sponsrade länk nedan:

För att få de 150 kr behöver du 1) använda länken ovan, 2) ladda ner och installera appen, 3) gå genom registreringsprocessen och 4) sätta in 100 kr från ditt konto eller ett annat betalkort. Jag hoppas att du gillar kortet lika mycket som vi gör. Jag kan även rekommendera följande två artiklar:

Där Revolut svarar på många vanliga läsarfrågor, både i artikeln och tillhörande kommentarer. ?

Möjlighet att använda guld som valuta om du är Premium/Metal-användare (i slutet av månaden tillgängligt för alla)

Enligt ovan är Revolut fantastiskt och långt mycket bättre än majoriteten av alla andra svenska kort redan på gratis-nivån. Om man väljer att uppgradera det till Premium (77 kr/mån) eller Metal (139 kr/mån) får man väldigt mycket mer funktioner. Här är det mer upp till var och en att avgöra om man tycker att det är värt det eller inte. Det är nämligen inte lika självklart som på gratisnivån. Så ingen så tydlig rekommendation som för gratis-kortet.

Uppdatering 200404: Enligt Revolut kommer mikrosparandet i guld bli tillgängligt för alla utan kostnad i slutet av månaden. ?

Jag och Caroline valde att uppgradera till Metal-kortet det då det fanns ett antal funktioner som tilltalade mig, bl.a. tillgång till Lounger då jag flyger flög en del, de virtuella engångskorten som nu finns tillgängliga för alla, consierge-service, försäkringar och liknande. Handen på hjärtat så gillade jag att kortet var i metall och hur det låg i handen också… ??‍♂️

Nu har dock Revolut lanserat en funktion som jag inte visste att jag önskade, men när jag såg den så blev jag både intresserad och glad. Det handlar om möjligheten att växla och ha pengar i guld. Jag tycker att det är briljant att Revolut relaterar till guld som vilken annan valuta som helst. Det vill säga att i appen och i deras app är det ingen skillnad på Guld eller någon annan valuta som t.ex. SEK. Allt jag kan göra i SEK (mikrospar, växling, överföring, konsumtion etc) kan jag göra i guld.

Det finns många anledningar till min entusiasm kring det här. Jag har pratat om guld som en försäkring och ett tillgångsslag att ha i sitt sparande sedan 2013. Huvudargumenten handlar om att guldet är en värdebevarare när vanliga pengar inte är det. Ett av mina favoritexempel är att en T-Ford för 100 år sedan kostade ca 200 USD och ca 450 gram guld. En Ford idag kostar ungefär 20 000 USD men fortfarande ca 450 gram guld. I tider av oro, som nu, så ökar också efterfrågan på guld. Guld bör således ingå i allas privatekonomi och sparande på ett eller annat sätt.

Mikrosparande i guld – en bra kombination för dig som bara har LYSA

Jag ser inte Revolut-funktionen primärt som ett sätt att ersätta sparandet i modellportföljerna eller som en investering där guldet ska växlas mot aktier. Jag ser det inte heller som att man ska ha alla sina pengar i guld och betala via guld (även om det går). Snarare ser jag det som ett enkelt sätt att få guldexponering i form av månadssparande. Därför har jag gjort om mitt mikrosparande hos Revolut från SEK till guld. Rent praktiskt innebär det att jag har ställt in att:

 • ca 20-30 kr om dagen flyttas från mitt SEK-konto till mitt guld-mikrosparande (”vault”)
 • vid varje köp avrundas köpet och avrundningen flyttas guld-mikrosparandet

Det gör att jag varje månad får ett litet regelbundet sparande i guld. Det är också ett sätt som man kan inspireras av om man bara har ett sparande hos LYSA (eftersom LYSA inte ger någon guldexponering). Dock måste man naturligtvis räkna på om det är värt den extra avgiften för premium- eller metall-kortet. Så man får som alltid göra en avvägning om det fungerar med ens livssituation och ekonomi. Dessutom får man också vara medveten om att guld är något som varierar i värde. Guld är ingen lågrisk investering, snarare tvärtom kan guldet röra sig ganska mycket.

Revolut och guld på djupet samt de fyra sätten att investera i guld (och silver)

Det finns några olika sätt att få tillgång till guld och silver:

Fysiskt guld och silver i form av mynt och tackor
Om man har möjlighet så brukar jag rekommendera att köpa lite guld eller silver i fysisk form som man kan ha hemma. Syftet är inte så mycket att se det som en investering som man säljer av för att köpa aktier eller andra tillgångar. Jag ser det mer som ”generational wealth” som går i arv till barnen och den yttersta formen av försäkring vid zombiapokalypsen. 
Oallokerat guld via värdepapper
För att få in guld i sitt sparande så är det sämsta sättet att göra det på via oallokerat guld och silver. Det betyder att man köper ett värdepapper som följer guldpriset men som inte äger den fysiska metallen. Exempel är t.ex. Guld Ava på Avanza, certifikat eller derivat.
Allokerat guld via värdepapper
Det bästa sättet att investera i guld är genom fonder som äger metallen fysiskt och har den i sina egna valv. Det vill säga att när du köper en andel så får du en motsvarande mängd fysisk metall. Det är det som sker t.ex. i fonden Xetra Gold (4GLD). När vi köper en andel i fonden så får vi 1 gram guld. För övrigt ska den fonden komma till Avanza under våren också.
Allokerat fysiskt guld 
Det sista sättet att äga guld är genom att du äger det men outsourcar förvaring, försäkring och det praktiska till ett annat företag. Ett exempel som jag har använt i många år är BullionVault (annonslänk). Från dessa leverantörer kan du ofta få guldet hemskickat då de ju bara förvarar det åt dig.

Revolut har nu gjort en riktigt bra avvägning mellan de olika alternativen ovan. Så som jag har förstått deras dokumentation så är det allokerat guld till Revolut men inte till mig som person. Det är således mest jämföra med en börshandlande fond som t.ex. WisdomTree Physical Gold eller Xetra Gold. Jag upplever dessutom att de har gjort det billigt jämfört med andra konkurrenter. Priset är 0.25 % i växlingsavgift under dagtid (1.0 % avgift om marknaden är stängd), att jämföra med t.ex. 0.5 % för BullionVault. Dessutom verkar de inte ta någon förvaringsavgift(!) vilket är bra. Dock erbjuder de inte i dagsläget leverans av det fysiska guldet.

Priset man köper till stämmer väl överens med spot-priset. Appen gav mig erbjudande på 1593 USD/oz vilket var exakt samma som BullionVault. Man betalar således inte något extra. Spreaden, skillnaden mellan köp och säljkurs är också hanterbar på 1593 på köp och 1579 på sälj (ca 0.9 %). På BullionVault är den 1593 vs 1585, dvs ca 0.5 %. Riktigt bra och då är Revolut många gånger enklare än BullionVault. Observera också att du behöver betala 30 % skatt på eventuella vinster som du gör och att dessa ska deklareras.

Få 150 kr om du testar kortet innan den 8 april

Jag har lyckats ordna ett erbjudande med Revolut där de ger dig 150 kr om du väljer att testa kortet via min sponsrade länk nedan. För att få de 150 kr insatta på ditt Revolut-konto behöver du:

 1. Använda min sponsrade länk (annonslänk) innan den 8 april och installera appen
 2. Gå genom hela identifieringsprocessen
 3. Sätta in 100 kr via ett annat kort som du har eller banköverföring
 4. När insättningen registrerats då sätts även de 150 kr in
 5. Dessa 250 kr kan du sedan handla för som vanligt

Tack på förhand och jag hoppas att kommer att gilla kortet lika mycket som jag. ? Som jag skrivit ovan, så har inte Revolut en kredit, det vill säga att du måste föra över pengar i förväg. Jag har dock inte upplevt det som ett problem. Det går att göra genom en överföring via banken eller genom att använda ett annat betal- eller kreditkort. Om du är ute specifikt efter ett kreditkort så rekommenderar jag Komplett-kortet (annonslänk).

Ta hand om dig och varandra!
Jan och Caroline Bolmeson

Relaterade artiklar och externa länkar

Nedan finner du mer information och relaterade artiklar:

Externa länkar:

Kommentar, fråga eller fundering? Skriv gärna!

Fyll i dina uppgifter för att kommentera. E-postadressen publiceras ej.

Gravatar ikon för användaren

30 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Irriterande meddelanden om ID-verifiering. När man sedan ska verifiera går det bara att göra det genom att fotografera ett pass etc. något som i mina ögon inte garanterar att jag är jag utan bara att jag har ett pass på den som har kontot. Jag ska se vad som händer med BankId-kopplingen men innan dess låter jag Revolut ligga passivt. Ska se om jag kan stänga av notiser så länge…

  Gravatar för användaren
  Olof
 2. Är nedanstående uttalande juridiskt bindande eller finns det en risk att Revoluts eventuella konkursbo kommer att ta över kundernas guld?

  ”Innehav av ädelmetaller skyddas inte av FSCS-systemet. Men om Revolut mot förmodan skulle drabbas av insolvens kommer alla innehav av ädelmetaller att säljas och vinsten krediteras ditt e-pengakonto.”

  https://www.revolut.com/sv-SE/help/utforska-revolut/vaxla-adelmetaller/att-forsta-revolut-adelmetaller/ar-mina-adelmetaller-sakra

  Gravatar för användaren
  Multiplus
 3. ja frågan är vilket förtroende för en viss valuta hurra guldmyntfoten är här
  äntligen något man kan lita på.mdå kanske man slipper skit bitcoin

  Gravatar för användaren
  den fete
 4. detta dravel om att man skulle vara tvungen att deklarera guld och handeln med guld köper ja inte guld är lös egendom . alltså det guld ja har i byron på mig eller frugan äger vi och om ja säljer det till grannen eller kusinen. så är det privat även om det är nergrävt under ett berg i Europa…och om ja har ett valuta konto i en bank med okänd valuta så kommer ja knappast lalla med en svensk korkad finansminister ja har rätten att ha pengar valuta eller andra tillgångar särskilt i EU vissa länder kan vara besvårliga och inte dara Nordkorea..det är konstigt alla stater försöker stjäla folks guld

  Gravatar för användaren
  den fete
 5. Hej,
  jag har efter de positiva omdömena här provat Revoluts metall-kort. De grundläggande funktionerna att betala med kortet funkar i allmänhet men det har ibland varit problem att föra över pengar till kortet.

  Att cashback är 0,1% i Europa och inte 1% och annat sådant kan man leva med men om man köper ett kort som inkluderar concierge så hade jag förväntat mig sig en riktigt bra support. Nu kan man i bästa fall komma i kontakt med en person via chatt inom 10 minuter som inte kan hjälpa till utan hänvisar till tekniska problem. Bakgrunden till att jag velat kontakta supporten är att det dyker upp en hel del fel, det är inte så konstigt att det är buggigt eftersom man i snabb takt lanserar nya funktioner. Nu verkar det ha gått lite för snabbt och min totalupplevelse blir negativ.

  Mot bakgrund till den här artikeln vill jag särskilt nämna ett av felen som jag råkat ut för nämligen att jag inte kan handla med guld utan uppmanas till att uppgradera mitt till premium eller metall. Nu har jag redan metall och enligt supporten är det ett omfattande och komplext fel som berör väldigt många kunder. Trots att många som berörs syns det inte på någon driftstatus vilket det borde göra. Det finns heller ingen ETA när felet kommer att vara åtgärdat eller kan åta sig att kontakta mig när felet är avhjälpt. För att förstå har jag fråga om de kan säga om det rör sig om dagar, veckor eller månader innan fel är fixat men inte fått något närmare besked.

  Köper man ett metallkort med bekvämligheter som concierge så förväntar jag mig något annat än långa felsökningnings-sessioner som slutar med att inte få något som helst besked.

  Gravatar för användaren
  Mats
 6. Hej. Hittade detta svar från Erik i en fråga från, Frågor & svar.

  ”Det är inte i ett ISK. Du behöver deklarera varje försäljning och då behöver du veta massa historiska växelkurser och ha alla dina köp/sälj i ett excellark. Väldigt jobbigt, och om om det fungerar som de påstår, att du kan råka köpa (när du använder kortet) för guld så blir det väldigt mycket merarbete i din deklaration nästa år; en rad per kortköp ;)”

  Är detta korrekt så låter det SJUKT krävande om man gör växling till guld från avrundning på varje korttransaktion?

  Gravatar för användaren
  Hampus
  1. Samma gäller även för samtliga valutor och kryptovalutor.

   Gravatar för användaren
   Hampus
   1. Precis, så svaret på din fråga; ja, det är korrekt. Och lika korret oavsett vilken annan valuta (tänk att guld egentligen fungerar precis som en valuta). Då ska du vid varje försäljning (a.k.a. tillbakaväxling till SEK, eller för den delen växling till ytterligare en annan valuta) räkna ut GAV, komma fram till om du gjort vinst eller förlust, och skriva upp det på en rad i K4-bilagan till din deklaration (avsnitt ”D”) året därpå.

    Enda undantaget för valutor, utanför ISK såklart, är s.k. resekassa. Växlar du till EUR för att åka på semester och sedan växlar tillbaka resterande mängd när du kommer hem hem behöver du inte göra det av ”praktiska skäl” enligt skatteverket.

    Att argumentera att microsparande i guld ska anses vara resevaluta tror jag blir svårt :)

    1
    Gravatar för användaren
    Erik
  2. Någon som är duktig ovh kan ta fram ett färdigt sådant excell-ark. Jan du kan ju de där med excell??

   Gravatar för användaren
   Hampus
 7. Hej!

  Jag vet inte om jag missuppfattat, men jag fick mail idag från Revolut att guldfunktionen blir tillgänglig även för standardanvändare senare i april.

  Gravatar för användaren
  jörgen
  1. Stämmer, men med högre handelsavgift än premium och metal användare. Tro den skulle vara på 1,5% mot 0,25%.

   Gravatar för användaren
   Hampus
 8. Jag har flera gånger varit med om att revoluts kort inte fungerar att betala med online. Alltså att kortet rejectas. Men det fungerar på andra sidor och ”ibland”, så det är inte den där säkerhetsinställningen på kortet som är avstängd eller så. Helt klart inte lika stabil som vanliga riktiga kort.

  Vidare skulle jag inte rekommendera microsparande / månadssparande i guld via deras app, dels på grund av osäkerheten i det underliggande, men framförallt för det helvete du får vid deklarationen varje år om du vill göra rätt för dig. Du behöver själv sitta med någon excellista med alla anskaffningsvärden och räkna ut ditt GAV så att du kan deklarera korrekt. Helt klart inte värt det just på grund av de små belopp månadssparande / microsparande normalt brukar vara – de är ju per definition små.

  Jag har varit i kontakt med deras support i två olika ärenden, och båda gångerna har jag mötts av ren inkompetens. Jag får känslan av att det sitter några 15-åriga indier i deras support, och de missförstår precis hela tiden och klistrar bara in standardsvar trots att man redan tidigare ”bemött” allt som står i standardsvaret och redan vidtagit de åtgärderna.

  Någonstans får man ju vad man betalar för. Gratis kort = kass service. Hade aldrig vågat ha detta som enda kort. Kommer min bank hindra överföringar dit blir det spiken i kistan och kortet klipps, helt enkelt inte värt besväret i min mening.

  Därtill ingen insättningsgaranti och med 0 i ränta. Det är väl inte något som bloggen normalt brukar rekommendera? Iofs kanske det är skillnad i ersättning / kickback :) Det stör ju förvisso reklam i titeln, men tänk på att alla inte är lika eftertänksamma utan tror detta är ett bra och säkert kort precis som andra vanliga kort fast att så inte ritkigt är fallet.

  Jag tror att de kan ha något. Appen är snygg och när det fungerar så fungerar det sjukt smidigt med alla inställningar och alternativ och budgetar och köpgränser och virtuella kort. De är bara inte tillräckligt mogna ännu som bolag tror jag.

  Gravatar för användaren
  ReVoLutFisk
  1. Såg att man får excell lista förifyllt från revolut och varje konto och man kan välja från datum. Detta ark kan man maila och borde underlätta arbetet markant. Vilket faktiskt gör det enkelt.

   Gravatar för användaren
   Hampus
  2. Hej! Hanna Johansson här från Revolut. Tråkigt att du känner så!

   Som bakgrund till Revolut tar vi vår vision om att bygga världens första på riktigt globala bank på största allvar. Vi är i dagsläget över 2000 anställda och över 10 miljoner kunder globalt, och Europas snabbast växande FinTech bolag med en app rate på 4.9. Vi har nu även lanserat utanför Europa till Singapore, Australien och USA.

   Precis som med alla snabbt växande bolag har även vi våra utmaningar, och än är vi inte perfekta. Nyttigt att läsa om dina inputs helt klart, och uppskattar dem så vi kan lära oss och bli bättre.

   Gällande att kortet inte fungerar på alla sidor, kan vara för att du har på GPS säkerhet som blockar transaktioner som inte sker där du befinner dig. Det är den anledningen jag kan se till att det inte fungerar. Om det händer upprepande gånger, skriv till oss på Facebook så ska vi försöka hjälpa dig i de lägena för att se vad det kan bero på. Det är intressant. Även om det är andra saker du inte känner du fått svar på genom supporten. Hjälper gärna :)

   Ha en fin dag.
   Hanna

   Gravatar för användaren
   Hanna Johansson
 9. Hej, Facebook lanserade för några månader sedan en överblick över alla appar, sidor, etc. som vidarebefordrar info om mig till Facebook. Till min förvåning var Revolut med på listan. Varje gång jag använder appen verkar den meddela nånting till Facebook. Tycker det är oerhört läskigt att en bank gör det. Det rör sig om en känslig data och Revolut skulle åtminstone vara transparent om vad det är som delas om inte stoppa delning helt. (Kunde inte hitta nån info på nätet vad exakt apped delar med FB).

  Gravatar för användaren
  Christian
  1. Hej,
   I Revolut appen under Inställningar->sekretess->Sociala medier och annonsplattformar: ”Jag vill gärna att Revolut delar information…och utföra analyser” kan du avmarkera inställningen.

   Gravatar för användaren
   Salwan
   1. Wow, tänkte med GDPR lagen gäller opt-in, det här är ju tvärtom. Men tack för infon.

    0
    Gravatar för användaren
    Christian
 10. Min bank LF har precis spärrat och godkänner inte korttransaktioner till Revolut längre. De skriver att man gör manuella kontroller över samtliga utlandsöverföringar och menar att den processen är mer pålitligt ur en AML-aspekt. Hört att fler banker tar efter och detta gör att varje överföring till Revolut har en liten avgift, då bankerna oftast tar en avgift för internationella utbetalningar och inbetalningar.

  Gravatar för användaren
  Hampus
  1. Hej! Hanna Johansson här från Revolut. LF har öppnat upp möjligheten för överföringar till Revolutkortet igen. Gjordes för ett par veckor sedan. Anledningen till att de för en kort period stängde av berodde på att de internt hade svårt att särskilja på transaktioner till Revolut & privatpersoner. De behövde hitta ett sätt att identifiera detta ur ett eget AML-perspektiv – vilket nu är löst.

   Så nu ska det vara på banan igen. Allt gott :)

   Gravatar för användaren
   Hanna Johansson
 11. Tänk på att Revolut inte har någon aktiv banklicens = ingen insättningsgaranti. De är också finansierade av riskkapital vilket inte är ett fel i sig, men det är nog större chans att Revolut skulle gå under än en ”vanlig” bank.

  Gravatar för användaren
  Nik
 12. Genom att fylla på Revolutkortet från ett kreditkort med bonus går det att få få bonus eller poäng på sina köp med Revolut. Fungerade iaf med det kreditkortet jag provat från (Remember more).

  Gravatar för användaren
  Bobbyn
 13. Känner till två fall där man inte kommer åt sina pengar.En av dem skrev så här i en FB grupp ”Oavsett hur/vad gjorde så¨bekräftades inte min Id och det innebär att jag inte kommer åt koden till Visakortet som man fick först och de pengar som jag flyttade över kommer jag alltså inte heller åt. Har haft kontakt med dem via deras hemsida på FB där de lovade hjälp att avsluta och stänga kortet men inget har hänt och för att kunna komma i kontakt med deras kundtjänst måste man logga in!”
  De ska enligt uppgift ha samma kundtjänst som SAS wallet och samma sak här – min dotter kom inte åt sina pengar och ingen kontakt gick att få med kundtjänst. Lyckades till slut via FB att få tillgång till sina pengar
  .

  Gravatar för användaren
  Birre
 14. Känns spontat lite lurigt med sparande i Guld hos en sån här aktör och eventuella vinster måste man deklarera manuellt eftersom det är utanför ISK/KF bubblorna. Om inte det övriga tjänsterna lockar, lägger jag personligen hellre pengarna motsvarande avgiften för premium i Xetra Gold och tillhörande courtage avgifter hos Nordnet (och kommande Avanza).

  Gravatar för användaren
  Jonas
 15. Hej, har testat Revolut i en månad, men saknar möjlighet att koppla till Swish. All min efterforskning tyder på att det inte går. Om någon löser detta så så får Revolut mycket gott betyg.
  Mvh
  Fredrik

  Gravatar för användaren
  Fredrik

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök