Rikedom handlar för mig om frihet och balans
Sök:

Rikedom handlar för mig om frihet och balans

Återpublicering av artikel som jag skrev på Tinks hemsida

Den här artikeln publicerades 2016-03-13 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

För en tid sedan blev jag inbjuden som gästbloggare hos Tink som gör en av de bästa ekonomi-apparna enligt mig. Min artikel där handlade om att ett rikt liv handlar om mer än bara pengar.

Eftersom de var schyssta och länkade tillbaka till min blogg återpublicerar jag inte artikeln här, utan jag rekommenderar att du läser den hos dem. :-)

 


Den här artikeln publicerades 2016-03-13 klockan 07:00 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Personligt och om mig.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

2 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Problemet med Tink är att iaf min bank inte uppmanar till att använda Tink för att man ger den tillstånd till sin pinkod och tillgång om information om en som de kan sälja vidare.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Skeptiskt
  1. Vit pil

   Vissa banker har ju någon slags funktion där man kan följa upp sin ekonomi på internetbanken. Danske Bank har det och när jag hade Skandiabanken så fanns där också en sådan funktion. Swedbank verkar inte ha något sådant (jag hittar det iaf inte). Hur det är med andra banker vet jag inte, jag gissar att din bank inte har det (för då hade de ju rimligen rekommenderat att du skulle använda deras tjänst istället). Det märkliga är väl att bara endel banker har detta, kanske är det så att kunderna inte efterfrågar eftersom de inte är medvetna om möjligheten.

   Själv kör jag ganska simpel approach till uppföljning av ekonomin. I grova drag går lönen till kreditkortsräkningen, övriga räkningar, överföring till gemensama konton och (individuellt) sparande. Budgeten blir då ganska simpel på en översikt, bara fyra utgiftposter blir det…

   0
   Gravatar ikon för användaren
   Skyking

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.