Rikedom handlar för mig om frihet och balans
Sök:

Rikedom handlar för mig om frihet och balans

Återpublicering av artikel som jag skrev på Tinks hemsida

För en tid sedan blev jag inbjuden som gästbloggare hos Tink som gör en av de bästa ekonomi-apparna enligt mig. Min artikel där handlade om att ett rikt liv handlar om mer än bara pengar.

Eftersom de var schyssta och länkade tillbaka till min blogg återpublicerar jag inte artikeln här, utan jag rekommenderar att du läser den hos dem. :-)

 

Kommentera

2 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Problemet med Tink är att iaf min bank inte uppmanar till att använda Tink för att man ger den tillstånd till sin pinkod och tillgång om information om en som de kan sälja vidare.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Skeptiskt
  1. Vit pil

   Vissa banker har ju någon slags funktion där man kan följa upp sin ekonomi på internetbanken. Danske Bank har det och när jag hade Skandiabanken så fanns där också en sådan funktion. Swedbank verkar inte ha något sådant (jag hittar det iaf inte). Hur det är med andra banker vet jag inte, jag gissar att din bank inte har det (för då hade de ju rimligen rekommenderat att du skulle använda deras tjänst istället). Det märkliga är väl att bara endel banker har detta, kanske är det så att kunderna inte efterfrågar eftersom de inte är medvetna om möjligheten.

   Själv kör jag ganska simpel approach till uppföljning av ekonomin. I grova drag går lönen till kreditkortsräkningen, övriga räkningar, överföring till gemensama konton och (individuellt) sparande. Budgeten blir då ganska simpel på en översikt, bara fyra utgiftposter blir det…

   0
   Gravatar ikon för användaren
   Skyking

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.