Seminarie: Mer pengar i din plånbok!
Sök:

Seminarie: Mer pengar i din plånbok!

Inbjudan till att se på din privatekonomi på nytt sätt

Seminarie: Mer pengar i din plånbok!
Uppdatering 090125: efter allmänt önskemål har jag lagt upp en återblick till seminariet med bland annat videoklipp, kommentarer och mina powerpoint-slides. Klicka här för att komma till återblicken!

Här kommer en inbjudan till ett seminarie i privatekonomi nästa måndag den 12:e januari som jag tänkte att du kunde vara intresserad av. Syftet med seminariet är att ge lite nya perspektiv på hur man kan se på sin privatekonomi men nya ögon och med små enkla knep faktiskt göra stora skillnader i sin plånbok.

Mitt mål med kvällen är att ni skall ha fått en introduktion till bland annat:

  • Hur man kan sätta upp mål och mäta sin privatekonomi på ett nytt sätt
  • Balans- och resultaträkning för din privatekonomi – se din ekonomi ur ett helikopterperspektiv
  • De fem olika inkomsterna – värdepapper, fastigheter, företag, lönearbete, förmånssystem
  • Förslag på privatekonomiska strategier för 2009 – lågrisk, mellanrisk och högrisk
  • Olika typer av fonder för lågrisksparande/investerande

Till en början var det ett seminarie endast för personer som har gått Balansekonomi-kursen för mig eller andra – men jag tycker att ämnet är så pass viktigt att jag gärna vill bjuda in fler människor. Om du inte har gått Balansekonomi-kursen rekommenderar jag att du läser följande två inlägg på min blogg som ger lite viktiga förkunskaper:

Praktisk information:

Plats: Malmö Folkhögskola, Trindyxegatan i Malmö
Datum och tid: Måndagen den 12:e januari klockan 1730-2030
Kostnad: 100 SEK
Anmälan: madwax@rikatillsammans.se


Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.