Serie: En-fråge-intervju

Vad hade du gjort annorlunda om du skulle göra om din resa från början, och då visste det du vet nu?

Det går inte tänka nya tankar själv. Det är en av de största insikterna jag har fått de senaste två åren. Om du inte tror mig kan du pröva själv – tänk en tanke du aldrig förr har tänkt…

Den insikten har gjort att jag har sökt mig till nya människor och områden – både inom ekonomi och personlig utveckling. Det är bara genom att utmana sig själv som jag kan skapa växt, och det bästa är att träffa andra människor som både tänker och inte tänker som jag. Det är människor som, liksom jag själv, är sökare på väg längs långa och okända stigar och är framgångsrika inom sina respektive områden.

Till alla dessa har jag ställt en och samma fråga:

Vad hade du gjort annorlunda, om du skulle göra om din resa, och då visste det du vet nu?

och nedan följer svaren (fler kommer att publiceras efterhand).

Om du inte vill missa inte några kommande intervjuer, prenumerera på inlägg via e-post genom att klicka här!

Slutligen, vad hade DU gjort annorlunda? :-)

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök