Spela Cashflow 101 och Cashflow 202 i Malmö i sommar!
Sök:

Spela Cashflow 101 och Cashflow 202 i Malmö i sommar!

Den här artikeln publicerades 2008-05-18 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Härmed vill jag bjuda in till fyra stycken öppna tillfällen där vi spelar Cashflow 101 och Cashflow 202 i Malmö under sommaren. Ta chansen att spela med erfarna spelare och förbättra din ekonomiska intelligens!

CASHFLOW 101 lär ut grunderna av investeringar och hur du kan ta kontroll över din personliga ekonomi, bygga en business via proper kassaflödeshantering, och lär dig hur du kan investera med ett större självförtroende i fastigheter och andra verksamheter.

CASHFLOW 202 lär ut avancerade kunskaper i teknisk investering. När du är komfortabel med grunderna i CASHFLOW 101 är detta ditt nästa steg i utbildningen med utmaning i hur du hanterar upp och nergångarna på en flyktig marknad. Kräver CASHFLOW 101 spelplanen.

Tillfälle 1 – Söndagen den 22:e juni kl. 0930-1200
Tillfälle 2 – Lördagen den 28:e juni kl. 0930-1200
Tillfälle 3 – Söndagen den 13:e juli kl. 0930-1200
Tillfälle 4 – Onsdagen den 23:e juli kl. 1830-2100

Anmälan är obligatorisk och görs till mig på madwax@rikatillsammans.se minst 2 dagar i förväg. Lokal meddelas när jag vet hur många vi blir.

Inträde: 50 SEK. Om man äger ett Cashflowspel och tar med det är det avgiftsfritt.

Välkommen!


Den här artikeln publicerades 2008-05-18 klockan 01:26 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Tips för din privatekonomi.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.