Spela Cashflow 101 och Cashflow 202 i Malmö i sommar!

Bild tillhörande artikeln på RikaTillsammans

Härmed vill jag bjuda in till fyra stycken öppna tillfällen där vi spelar Cashflow 101 och Cashflow 202 i Malmö under sommaren. Ta chansen att spela med erfarna spelare och förbättra din ekonomiska intelligens!

CASHFLOW 101 lär ut grunderna av investeringar och hur du kan ta kontroll över din personliga ekonomi, bygga en business via proper kassaflödeshantering, och lär dig hur du kan investera med ett större självförtroende i fastigheter och andra verksamheter.

CASHFLOW 202 lär ut avancerade kunskaper i teknisk investering. När du är komfortabel med grunderna i CASHFLOW 101 är detta ditt nästa steg i utbildningen med utmaning i hur du hanterar upp och nergångarna på en flyktig marknad. Kräver CASHFLOW 101 spelplanen.

Tillfälle 1 – Söndagen den 22:e juni kl. 0930-1200
Tillfälle 2 – Lördagen den 28:e juni kl. 0930-1200
Tillfälle 3 – Söndagen den 13:e juli kl. 0930-1200
Tillfälle 4 – Onsdagen den 23:e juli kl. 1830-2100

Anmälan är obligatorisk och görs till mig på madwax@rikatillsammans.se minst 2 dagar i förväg. Lokal meddelas när jag vet hur många vi blir.

Inträde: 50 SEK. Om man äger ett Cashflowspel och tar med det är det avgiftsfritt.

Välkommen!

Få ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt

Genom att fylla i din e-postadress nedan får du ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt (till skillnad från vårt månatliga nyhetsbrev). I normala fall innebär det ett mejl varje måndag morgon. Självklart är det kostnadsfritt och du kan avsluta när du vill.

Dubbelkolla att din e-postadress ovan är rätt, det blir så tråkigt om den blir fel. 🙂

Fråga eller kommentar till artikeln? Besök gärna forumet. 😊

Om du har fråga, kommentar eller fundering till denna artikel så får du väldigt gärna skriva den i RikaTillsammans-forumet. I forumet får du betydligt fler och bättre svar, dessutom snabbare. Självklart kan du vara anonym eller bara läsa vad andra skrivit.

PS. Du kan komma i kontakt med oss via den lila "Hjälp"-knappen nere till höger. På grund av bloggens storlek klarar vi tyvärr inte längre svara personligt på alla mejl eller ens svara i rimlig tid, därav hänvisningen till forumet.

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök