Städaktion :: Rensning av min och min sambos garderob
Sök:

Städaktion :: Rensning av min och min sambos garderob

Den här artikeln publicerades 2008-03-15 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

För att frigöra ny energi och tömma koppen med jämna mellanrum är det viktigt att man genomför städaktioner. Idag genomförde jag och min sambo en städaktion vi planerat länge. Vi rensade ut varandras garderober – det resulterade i flera påsar med kläder för slängning, flera påsar till välgörenhet, några plagg för utläggning på tradera och massor av ny energi.

En aktion som varmt rekommenderas.


Den här artikeln publicerades 2008-03-15 klockan 10:24 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Personligt och om mig.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

4 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Madwax, det fungerar utmärkt. Du sover bättre, är piggare om dagarna. Mer lugnare. Sackaros gör en helt speedad. Sackaros, enligt mig, är en mildare form av amfetamin. Likadant med koffein. Koffein gör en överpigg och likt sackaros slår den ner en i underjorden som bieffekt.

  Bättre då att äta frukt etc som innehåller fruktos och druvsocker med mera. Socker som tas upp av kroppen och sedan lugnt och stilla klingar av. Inte samma svängningar i humör och energi. Sedan är väl ett tips att dricka kaffe utan koffein eller te utan koffein. Man behöver som sagt inte lägga av med sin synd, bara modifiera förutsättningarna litegranna. Var kreativ.

  Testa även att rensa bihållorna som hon på ”Du är vad du äter” brukar köra med. Finns sådant där krus som du kör upp i näsan och så rensar du bihålorna genom att låta koksalts vattnet (ljummet) gå upp i ena näsan och ut genom andra. Snacka om skön känsla efteråt. Men det sticker så förbaskat i början. Men det är ju just därför man är så ovan. Det är precis som när man börjar käka fullkorns pasta efter att ha ätit vanlig pasta. Fullkorns pasta är något jag äter före all annan pasta. Det mättar längre och ger bra bas för magen.

  Jag blir själv helt speedad av kaffe. Jag är fitness tränad (vilket i andra ord betyder ”small”, men vältränad), vilket innebär att jag reagerar smått annorlunda på kaffe än vad en tjockis gör:). Så en liten kopp kaffe räcker för att driva mig en hel dag. Om bara bilar hade kunnat fungera likadant. En kopp vatten och så driver bilarna en hel dag på fältet…hehe. Det skulle vara en smått otrolig framgång i bränsle branschen.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Mathias
 2. Vit pil

  Pratade med några som varit på Tony Robbins som pratade om samma sak – fungerar denna kroppsliga rensning?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  madwax
 3. Vit pil

  Håller med. Man får mer andrum när man får saker och ting rensade. Jag brukar även rensa kroppen på slagg. jag brukar även köra 30 dagars perioder utan mat med sackaros (vanligt vitt socker). Mycket hälsosamt. Under samma period intar jag inga drycker med koffein heller.

  Det är bra för kropp och själv.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Mathias

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.