Ställ dina frågor om privatekonomi och sparande här! | RikaTillsammans
Sök:

Ställ din fråga om privatekonomi eller sparande här…

Vad kan jag eller någon annan läsare här på RikaTillsammans hjälpa dig med?

Jag vet själv att det ibland är klurigt att lista ut själv i ekonomi. Här får du möjligheten att ställa en fråga för att framgent få svar av mig eller någon annan läsare. Tillsammans kan vi hjälpas åt. Här hittar du tidigare svar.

Tänk på att frågorna är tillgängliga för alla, så avslöja inte för mycket information som är privat. Det är också viktigt att du är medveten om att svar på din fråga aldrig kan ersätta ditt eget ansvar eller riktigt rådgivning från en certifierad finansiell rådgivare.Den här artikeln publicerades 2019-09-30 klockan 23:36 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.