Står vi inför en ekonomisk kollaps?

Läsarfråga om att vi är slutet av en superskuldcykel och att allt kommer gå åt skogen....

En rätt vanlig oro är att vi lever i en tid av ekonomisk osäkerhet. Där finns tecken på en bostadsbubbla, en obligationsbubbla, skuldbubbla och en hel mängd andra orosfaktorer.

En läsarfråga som kom in för ett par dagar sedan lät så här:

Jag hoppas du är medveten om att ekonomin kommer att ”kollapsa” senare detta året. Vi befinner oss nu i slutet av en såkallad ”debt cycle”. Det hade varit bra om du varnade dina följare så att de inte förlorar 50-80% av deras portfölj. Det kommer bli värre än 2008.

Normalt sett brukar jag mest svara på läsarfrågor på Facebook eftersom det lämpar sig mer för lite kortare svar och länkar till gamla artiklar. Men den här videon var jag ändå lite nöjd med så den kommer även här. Om du inte följer mig på Facebook än, så gör gärna det:

Relaterade artiklar

Få ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt

Genom att fylla i din e-postadress nedan får du ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt (till skillnad från vårt månatliga nyhetsbrev). I normala fall innebär det ett mejl varje måndag morgon. Självklart är det kostnadsfritt och du kan avsluta när du vill.

Dubbelkolla att din e-postadress ovan är rätt, det blir så tråkigt om den blir fel. 🙂

Fråga eller kommentar till artikeln? Besök gärna forumet. 😊

Om du har fråga, kommentar eller fundering till denna artikel så får du väldigt gärna skriva den i RikaTillsammans-forumet. I forumet får du betydligt fler och bättre svar, dessutom snabbare. Självklart kan du vara anonym eller bara läsa vad andra skrivit.

PS. Du kan komma i kontakt med oss via den lila "Hjälp"-knappen nere till höger. På grund av bloggens storlek klarar vi tyvärr inte längre svara personligt på alla mejl eller ens svara i rimlig tid, därav hänvisningen till forumet.

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök