Svar på Gustavs kommentar om aktieklubben RikaTillsammans
Sök:

Svar på Gustavs kommentar om aktieklubben RikaTillsammans

Upptäckte tidigare idag att Gustav på bloggen ”sparsamt leverne” har granskat och skrivit om vår aktieklubb på sin blogg. Eftersom jag tror på öppen kommunikation har jag valt att publicera min kommentar även på denna sajten.

Hej Gustav!

Såg ditt inlägg först nu. Till nästa gång, får jag be dig att mejla mig på min e-post så kan jag svara direkt och det behöver inte gå 7 dagar… :-)

Iaf. nedan följer några kommentarer på ditt inlägg och andras kommentarer:

– Angående performance feen: Vi var i kontakt med alla innan vi satte igång både FI, Skatteverket, skattejurister, revisorer m.fl. Enligt vad vi uppfattade så var det tillåtet för oss att göra så. Vi kommer dock att på måndag morgon kontakt FI igen, och om möjligt få detta skriftligt. För naturligtvis vill göra rätt för oss på alla håll och kanter.

– Tittar du på http://www.soundinvest.se/index.htm som har hållt på sedan 1990 och gör precis samma sak som vi och inte har blivit hindrade, så har jag svårt att se att vi skulle vara annorlunda…

– Angående att tjäna pengar. Här blir jag personligen lite ledsen av det som du skriver. Ingen av oss har tjänat en krona på avgifter i aktieklubben eller på bloggen. Tvärtom så har den kostat oss tid och pengar. Mycket tid, jag räknade ut att jag hade en timlön på mindre än 4 kr i timmen om jag räknar all tid jag har lagt på den mot det jag har fått i reda pengar. Det som gör att jag ändå håller på är ju min passion för att få lära och dela med mig och förändra livet till det bättre för andra människor.

Dessutom – det är ju ingen svår matte att räkna på att det är ett ideellt arbete med aktieklubben om man tar hänsyn till hur mycket en avgift skulle inbringa i förhållande till den tid som läggs ner på det.

– Ang. juridiken – det är som spartacus skriver. Det är ett enkelt bolag där alla är bolagsmän som är med.

– Ang. att utbildning – de som är med i aktieklubben följer affärer, sitt andelsvärde samt artiklar och inlägg på bloggen och träffar – har svårt att se att någon annan aktieklubb i Sverige skulle vara bättre än oss i det området.

– Ang. att avtalet är borta – det var out-of-date och stämde inte. Därför är det borttaget tills jag har hunnit att uppdatera det.

– Angående MLM – här får vi ju bara vara ense om att vi är oense… :-) Jag har en annan uppfattning och om du är villig att titta efter i vad jag ser så kan jag ge dig en bok (<b>helt gratis</b>) som är skriven av Robert Kioysaki (han som skrev Rich Dad, Poor Dad) om du läser den och sedan skriver en recension om den. Mer info om den hittar du här: http://www.amazon.com/Business-21st-Century-Robert-Kiyosaki/dp/B003E3LP5E bara mejla mig din post-adress så postar jag den till dig.

Sammanfattningsvis – tack för att du skrev inlägget, som gav oss ett tillfälle att bli tydligare och höja kvaliteten – precis det som är meningen med granskningar! :)

Många hälsningar,
Jan (rikatillsammans.se)

Relaterade etiketter och ämnen

aktieklubben, bokrecension, mlm, nätverksmarknadsföring

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.