Tack, tack och tack!
Sök:

Tack, tack och tack!

Tack för alla uppmuntrande meddelande, kommentarer, sms, mejl och ord. Verkligen det har gjort jättemycket skillnad...

Den här artikeln publicerades 2014-12-08 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Jag har verkligen blivit rörd av alla uppskattande kommentarer, telefonsamtal, inlägg på Facebook och inte minst mejl sedan mitt inlägg i lördags. Jag måste verkligen säga att jag har uppskattat det jättemycket. Tack för att du tog dig den tiden och engagemanget att göra det för mig. Tack.

Det var länge sedan, om inte någonsin, som jag verkligen har känt en sådan uppskattning, erkännande och värme. Ibland känns det verkligen som att man skriver och funderar – undrar om någon läser det och undrar om det gör någon skillnad överhuvudtaget. Den responsen jag har fått de senaste dagarna visar verkligen på att det finns jättemycket gott. Med risk att låta högtravande så var det verkligen tanken som slog mig ”det finns verkligen hopp” och en stor majoritet som verkligen vill väl.

Jag ska försöka tacka så många jag kan personligen, men tro mig när jag säger att jag har läst alla kommentarer och verkligen vart enda en har gjort skillnad. Jag ser redan nu att jag kommer att komma stärkt ur det här och är som Kina skrev något i stil med i en av kommentarerna:

När en dörr stängs, så öppnas ofta en annan, men ofta är vi för upptagna för att stirra på den som stängdes istället för att se den nya som öppnades.

Det är verkligen så sant, så sant. Jag återupptog under dagen kontakten med Avanza och vi ska försöka ta ett nytt möte. Tack verkligen till dig som också mejlade dem på Avanza och visade att det finns annat än näthat också. Tack verkligen för den tiden och att du gjorde mig den tjänsten. Tack.

Det här är absolut inget som jag har tagit för givet utan verkligen tack. Ni har verkligen gett mig ny energi och kraft att vilja och fortsätta att skriva. TACK!

Jan

PS. Jag är inom kort tillbaka med ordinarie sändningar… :-D DS.


Den här artikeln publicerades 2014-12-08 klockan 21:45 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Personligt och om mig.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

8 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Jag är oerhört tacksam för din blogg som hjälper mig med min privata ekonomi och till och med har börjat tycka att det är kul. Hoppas att få följa den under lång tid framöver. :-)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Susanna
  1. Vit pil

   Stort tack och återkom med frågor, tankar och funderingar!

   0
   Gravatar ikon för användaren
   Jan Bolmeson
 2. Vit pil

  Kul att du kommer tillbaks och skriver nytt på din blogg. Välkommen tillbaks Jan!
  Jag läser dina tankar om ekonomin med glädje.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Stefan S
 3. Vit pil

  Din blogg är i samma klass som Claes Hembergs på Avanza för mig ni har inspirerat mig lika mycket båda 2!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Daniel
 4. Vit pil

  Kul att se att du är på banan igen!
  Nu är du en erfarenhet rikare än innan : ) Efter regn kommer solsken : )

  Vänliga hälsningar
  Fredrik

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Fredrik
 5. Vit pil

  Hej! Är en trogen läsare av din blogg. Kämpa på! :-)

  I ett lustigt sammanträffande följdes detta inlägg av följande sida i min RSS-läsare: http://www.ericsink.com/entries/feelings.html
  Tror att samtliga involverade hade mått bra av att läsa den. :-)

  Låt oss vara superhjältar. :-)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Henrik
  1. Vit pil

   Bra länk Henrik!

   0
   Gravatar ikon för användaren
   Luis
 6. Vit pil

  Hej igen!
  Håller tummarna för att mötet med Avanza får en positiv uppföljning. Din blogg betyder så mycket och åskådliggör verkligen på ett enkelt sätt hur man kan tänka och förbättra sin ekonomi.
  Lycka till och stor kram på dig!
  Hälsningar, Agneta

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Agneta

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.