Tankar kring att publicera månadsbokslut och konkreta ekonomiska siffror...
Sök:

Tankar kring att publicera månadsbokslut och konkreta ekonomiska siffror…

Den här artikeln publicerades 2008-05-10 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Till skillnad mot de flesta andra svenska ekonomibloggar har jag hittills valt att inte publicera mina månadsbokslut eller min ekonomiska situation i konkreta siffror – men jag har börjat vela. Jag sitter och funderar på om det egentligen är något som kommer att bidra till bloggen…

Det är ju också så svårt att jämföra med de andra bloggarna – vi ligger ju alla i olika faser i livet och har olika ekonomiska möjligheter.

Vad säger du?


Den här artikeln publicerades 2008-05-10 klockan 20:59 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Personligt och om mig.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

6 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  En sida som inte redovisar sina siffror är tråkig enligt mig och jag besöker dom inte.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Johanna
 2. Vit pil

  precis – säg till om du kommer fram till något. Dock tror jag att det kommer sticka i ögonen på folk eftersom jag tror att vi båda tjänar mer än gemene man… på gott och ont…

  0
  Gravatar ikon för användaren
  madwax
 3. Vit pil

  Sitter lite i samma tankar. Redovisade till en början min MLM verksamhet, men har slutat med det …

  Vill man redovisa exakt, på ören, eller räcker det med procentuella skillnader?

  Funderingarna får fortsätta ett tag till.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  BEF
 4. Vit pil

  Hej!
  Jag tyckler du ska göra det som kommer gynna dig själv och gruppen bäst. Om du tror att du får något bra tillbaka av att redovisa konkreta siffror, gör det. Om du tror att det ligger mer på minus-sidan att göra det så låt bli.

  De flesta är nog mer intresserad av HUR och TID, inte direkt HUR MYCKET.

  Men HUR MYCKET kan vara en inspiration för både dig och alla andra intresserade.

  Tänk inte på jantelagen, om du tror att du kommer få en klapp på axeln av att redovisa siffrorna så gör det. Det kanske inspirerar dig till att utvecklas ännu mer och sätta högre mål.

  Tack för en bra blogg.

  Mvh

  Tobias
  ”Motkraft mot Jante!”

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Tobias Norgren
 5. Vit pil

  Tack för din kommentar. Vilka siffror är det du anser skulle vara intressanta för dig som min besökare?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  madwax
 6. Vit pil

  Bloggen känns ju lite som torrsim om det inte finns några konkreta siffror på dina pengar.

  Sen tror jag alla förstår att det inte råder någon ”tävlan” mellan olika bloggare. Klart att alla är i olika faser i livet. Själv börjar jag fundera på att blogga om mina pengar, bara för att kunna ge mig själv sparkar i ändan för att spara mera pengar. :)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Pidde

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.