Tips på två bra Facebook-grupper om privatekonomi

Prata och träffa likasinnade i privatekonomi- och aktiegrupperna "Economista" och "Aktier"

Även om jag älskar bloggformatet så är det väldigt mycket envägskommunikation. Därför är jag med i ett antal grupper på Facebook och jag tänkte dela med mig av de som jag tycker är bäst inom det här området.

Det två grupperna som jag skulle vilja rekommendera är

Den första gruppen Economista är en grupp av kvinnor för kvinnor som gillar aktier och privatekonomi. Jag är själv inte medlem, även om jag brukar snegla in via min frus och mina tjejkompisars konto. Där är bra diskussioner och inte minst delar många generöst med sig av både tips, inspiration och annat matnyttigt

Den andra gruppen Aktier är mer hard-core ”aktier” och där är många långa trådar om olika bolag, investeringar och liknande. Jag är själv medlem i den. Jag har dessutom deltagit i en AMA (”Ask Me Anything”) i den gruppen som arrangerades av deras administratörer.

Känner du till fler bra grupper på Facebook? Dela gärna i kommentarna. Tack!

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök