Tips på två bra Facebook-grupper om privatekonomi
Sök:

Tips på två bra Facebook-grupper om privatekonomi

Prata och träffa likasinnade i privatekonomi- och aktiegrupperna "Economista" och "Aktier"

Den här artikeln publicerades 2017-03-18 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Även om jag älskar bloggformatet så är det väldigt mycket envägskommunikation. Därför är jag med i ett antal grupper på Facebook och jag tänkte dela med mig av de som jag tycker är bäst inom det här området.

Det två grupperna som jag skulle vilja rekommendera är

Den första gruppen Economista är en grupp av kvinnor för kvinnor som gillar aktier och privatekonomi. Jag är själv inte medlem, även om jag brukar snegla in via min frus och mina tjejkompisars konto. Där är bra diskussioner och inte minst delar många generöst med sig av både tips, inspiration och annat matnyttigt

Den andra gruppen Aktier är mer hard-core ”aktier” och där är många långa trådar om olika bolag, investeringar och liknande. Jag är själv medlem i den. Jag har dessutom deltagit i en AMA (”Ask Me Anything”) i den gruppen som arrangerades av deras administratörer.

Känner du till fler bra grupper på Facebook? Dela gärna i kommentarna. Tack!


Den här artikeln publicerades 2017-03-18 klockan 20:00 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Tips för din privatekonomi.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

4 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Gillar ni gruppen economista så missa inte podden med samma namn. Drivs av Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Sara
 2. Vit pil

  Här var det tyst… Kan känna att Aktier är helt ok men Economista är ju ett stort skämt. Alla som fått en inblick förstår varför. Ration av inlägg som handlar om ekonomi kontra annan skit är brutalt låg..

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Frida
  1. Vit pil

   Då kanske jag bara haft tur eller sett det ”bra” urvalet eftersom några av de inläggen jag har sett varit helt okej. Sedan ser jag av förklarliga skäl inte så mycket av det andra. Tack för feedbacken då!

   0
   Gravatar ikon för användaren
   Jan Bolmeson
  2. Vit pil

   FC-gruppen ”Tjejer som liknar aktier” är mycket bättre än Economista.

   0
   Gravatar ikon för användaren
   Mindi

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.