Uppföljning möte med Swedbank…

Fick idag följande svar från min bankkontakt på Swedbank:

Som jag sagt tidigare kräver vi en säkerhet i någon godkänd form. Ett amorteringsfritt blanco lån på 300 000 kr i ett eller 2-3 år, som ni önskar kan vi tyvärr inte gå med på. Blanco lån måste man amortera på och bottenlån som kopplas till en säkerhet behöver ni inte amortera på, det är skillnaden.

Jag måste verkligen säga att jag var naiv när det gäller det här med lån. Det är galet enkelt att låna till en bostadsrätt, en bil, en båt eller annan konsumption men såfort man vill låna pengar för att investera så är det andra bullar som gäller.

Jag antar att det beror på att jag vill göra något som inte så många andra gör och att det inte finns ”färdiga” manualer för dem att följa när jag kommer med mina förfrågningar. Men jag tror på att det bara är en tidsfråga tills man har ett bra förhållande. Skam den som ger sig… :)

Relaterade inlägg:

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök