Uppföljning möte med Swedbank…

Fick idag följande svar från min bankkontakt på Swedbank:

Som jag sagt tidigare kräver vi en säkerhet i någon godkänd form. Ett amorteringsfritt blanco lån på 300 000 kr i ett eller 2-3 år, som ni önskar kan vi tyvärr inte gå med på. Blanco lån måste man amortera på och bottenlån som kopplas till en säkerhet behöver ni inte amortera på, det är skillnaden.

Jag måste verkligen säga att jag var naiv när det gäller det här med lån. Det är galet enkelt att låna till en bostadsrätt, en bil, en båt eller annan konsumption men såfort man vill låna pengar för att investera så är det andra bullar som gäller.

Jag antar att det beror på att jag vill göra något som inte så många andra gör och att det inte finns ”färdiga” manualer för dem att följa när jag kommer med mina förfrågningar. Men jag tror på att det bara är en tidsfråga tills man har ett bra förhållande. Skam den som ger sig… :)

Relaterade inlägg:

Få ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt

Genom att fylla i din e-postadress nedan får du ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt (till skillnad från vårt månatliga nyhetsbrev). I normala fall innebär det ett mejl varje måndag morgon. Självklart är det kostnadsfritt och du kan avsluta när du vill.

Dubbelkolla att din e-postadress ovan är rätt, det blir så tråkigt om den blir fel. 🙂

Fråga eller kommentar till artikeln? Besök gärna forumet. 😊

Om du har fråga, kommentar eller fundering till denna artikel så får du väldigt gärna skriva den i RikaTillsammans-forumet. I forumet får du betydligt fler och bättre svar, dessutom snabbare. Självklart kan du vara anonym eller bara läsa vad andra skrivit.

PS. Du kan komma i kontakt med oss via den lila "Hjälp"-knappen nere till höger. På grund av bloggens storlek klarar vi tyvärr inte längre svara personligt på alla mejl eller ens svara i rimlig tid, därav hänvisningen till forumet.

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök