Våra utbildningar för dig som vill ta din ekonomi till nästa nivå
Sök:

Våra utbildningar för dig som vill ta din ekonomi till nästa nivå

En översikt över våra digitala och riktiga utbildningar som vi håller runt om i Sverige

Syftet med RikaTillsammans är att du ska ta din privatekonomi och ditt sparande till nästa nivå. Vårt mål är att du ska möjligheten tjäna mer pengar, få ett bättre sparande och få ett rikare liv. I våra utbildningar, som vi både håller runt om i Sverige och digitalt, delar vi med oss av guldkornen från snart 25 års eget sparande och 13 års bloggande och poddande. Där får du bl.a. möjligheten att diskutera viktiga och personliga frågor, träffa likasinnade och inte minst praktiskt göra jobbet. På många sätt är utbildningarna ”best-of-RikaTillsammans” där vi plockar russinen ur kakan.

Bloggen består idag av över 1 000 artiklar, 4 000 besvarade frågor, 200 timmar podd- och vloggavsnitt och 30 000 kommentarer. Den stora fördelen är att här finns i princip allt man behöver veta och lite till. Den stora nackdelen är att bloggen inte följer någon röd tråd, avsnitten bygger på varandra och det kan ibland vara svårt att hitta rätt. Sitter man dessutom hemma själv kan det vara svårt att veta om man har förstått rätt, tänkt på alla kloka frågor och man kan ibland vara lite osäker om man har gjort rätt.

På önskemål från er läsare började vi för några år sedan hålla utbildningar. Vi är jätteglada att dessa har blivit så uppskattade och att i princip 10 av 10 deltagare säger sig uppleva en större trygghet, lugn och säkerhet i sitt investerande och än viktigare att man över tid kommer att tjäna mer pengar. 💰🙂

Heldagsworkshop i Stockholm, Göteborg och Malmö i september

Vår upplevelse är att det man många gånger saknar när man börjar spara och investera är en plan. På workshopen, som är en heldagsutbildning, kommer vi gå genom hur man skapar en investeringsplan som bygger beprövade, tidlösa och forskningsbaserade principer. Tack vare planen kommer du att få ett större lugn, en trygghet och ekonomiskt självförtroende och kommer att kunna ta bättre beslut i ditt sparande.

Med hänsyn till att det är Corona-tider kommer höstens utbildningar bli mer exklusiva i och med att vi begränsar antalet till ca 25 personer. Det är hälften av FHMs rekommendation och vi vet med säkerhet att vi tillsammans med hotellen kan genomföra en säker utbildning.

Livsplanskickoff i Stockholm, augusti och januari 2021

Livsplanskickoffen är en utbildning som hålls tillsammans med Moa Diseborn och handlar om att ge dig/er samma verktyg, stöd, struktur och trygghet som vi har hjälpt finansiella rådgivare och deras förmögna klienter i Sverige och utomlands med i många år. Den enda enda skillnaden är att då kostar det som lägst 50 000 kr, är färre timmar och utan möjlighet att träffa andra likasinnade personer i samma situation. Det här vårt sätt att göra det mer tillgängligt, göra det bättre och framförallt göra det tillsammans.

Precis som med kickoffen kommer vi att göra höstens enda utbildningstillfälle exklusivt genom att begränsa det till ca 25 personer. Både för att ge dig så mycket värde som möjligt och samtidigt göra den trygg och säker utifrån ett hälsoperspektiv.

Spara och investera rätt och lätt (digital utbildning)

I den här första digitala utbildningen får du samma guldkorn som vi går genom i den första delen av heldagsworkshopen. Vi går genom hur du kommer igång med ditt sparande på ett korrekt sätt och svarar på många av de frågor som brukar komma upp på workshopen. Du gör utbildningen i din egen takt och får förtur när vi lanserar den andra delen.

Föreläsningar på företag

Under de senaste åren har vi även föreläst på bl.a. Axis, Volvo, Göteborgs Universitet, IT-konsult-företag och andra platser. Om du är intresserad av en företagsanpassad föreläsning, skicka gärna ett mejl till mig på jan[AT]rikatillsammans.se

Fler aktiviteter i RikaTillsammans-communityn

I vår RikaTillsammans-community arrangerar vi varje månad aktiviteter som t.ex. digitala FikaTillsammans där vi bjuder in en gäst, vi har frågor och svar-tillfällen och tillfällen där man får lära känna andra i communityn. Vi har även arrangerat lunch- och afterworktillfällen där man kan träffa andra likasinnade och utöka sitt nätverk.


Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera