Kalkylator - Internränta en inbetalning
Sök:

Kalkylator – Internränta en inbetalning

Denna kalkylatorn beräknar internräntan för en investering som ökar över tiden, där man gör en enda inbetalning i början av investeringsperioden och inga ytterligare.

Läs mer om internränta här »

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Endast en kommentar till denna artikel:

  1. Vit pil

    Bra blogg! Du ska nig ändra kommentaren till ROI. Ett investerat kapital är nog inte att betrakta som en kostnad, utan investerat kapital återfinns i balansräkningen. Om man räknar på omsättningen, så är det nog snarare att definiera som en form av vinstmarginal.

    0

    Gravatar ikon för användaren
    Rebecka

Innehållet på denna hemsida är INTE att betrakta som finansiell rådgivning. Jag rekommenderar alltid att ta kontakt med en certifierad oberoende finansiell rådgivare. RikaTillsammans AB är aldrig part i en transaktion med dig som läsare, åtar sig inget ansvar för eventuella förluster, kostnader eller andra konsekvenser som kan uppstå i och med handlingar eller åtgärder som vidtas baserat på innehållet på webbplatsen. Kom ihåg att investera i finansiella instrument alltid innebär en risk. Instrumenten kan såväl öka som minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. När du använder en länk som är markerad som (annonslänk) utgår en förmedlingsprovision till oss. Läs mer i vår annonspolicy. Här finner du fullständiga villkor för användning av webbplatsen.

Copyright för texter och innehåll © 2007-2018 RikaTillsammans AB / Jan Bolmeson | Om RikaTillsammans