Visst kan man lära sig bli rik genom att läsa på Aftonbladet.se

Läste en kort artikel på aftonbladet om Sven Hagströmer – Sveriges näst rikaste man. På frågan: ”Vad gör du med dina pengar?” var hans svar:

Jag låter dem arbeta. De används för att starta och sköta våra åtta företag.

Tyvärr tror jag inte att 99% av befolkningen lägger någon större vikt vid denna mening som kan ses som den största ”hemligheten” som skiljer rika mot fattiga – sättet deras pengar arbetar på.

Rika människor låter sina pengar arbeta hårt för dem i bl.a. företag, fastigheter och värdepapper. ”Fattiga” slösar upp sina pengar innan månaden tar slut, lägger in dem på sparkonton och i bästa fall i ”säkra” och ”trygga” produkter som banken erbjuder dem. Problemet är att på sparkonto eller strukturerade produkter så jobbar pengarna åt banken och inte åt dem.

Min uppmaning till dig är:

Låt inte dina pengar vara arbetslösa!

Källa (Aftonbladet):
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1427442.ab

Få ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt

Genom att fylla i din e-postadress nedan får du ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt (till skillnad från vårt månatliga nyhetsbrev). I normala fall innebär det ett mejl varje måndag morgon. Självklart är det kostnadsfritt och du kan avsluta när du vill.

Dubbelkolla att din e-postadress ovan är rätt, det blir så tråkigt om den blir fel. 🙂

Fråga eller kommentar till artikeln? Besök gärna forumet. 😊

Om du har fråga, kommentar eller fundering till denna artikel så får du väldigt gärna skriva den i RikaTillsammans-forumet. I forumet får du betydligt fler och bättre svar, dessutom snabbare. Självklart kan du vara anonym eller bara läsa vad andra skrivit.

PS. Du kan komma i kontakt med oss via den lila "Hjälp"-knappen nere till höger. På grund av bloggens storlek klarar vi tyvärr inte längre svara personligt på alla mejl eller ens svara i rimlig tid, därav hänvisningen till forumet.

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök